Jamie Lee Curtis utoljára száll szembe nemezisével a Halloween Endsben

MOZI HÍREK – Jamie Lee Curtis Laurie Strode-ja a Halloween Endsben állítólag végső alkalommal küzd majd meg Michael Myersszel – elég brutális leszámolásra készülhetünk!

 

 

Laurie Strode és Michael Myers végső csatája megviselte a színésznő Jamie Lee Curtist. A Blumhouse új Halloween-filmtrilógiájának harmadik részében, a Halloween Ends-ben Curtis visszatér, és állítólag utoljára alakítja Laurie-t, a karaktert, akit először John Carpenter 1978-ban megjelent eredeti filmjében játszott. A folytatás forgatása jelenleg is zajlik, és mivel egyelőre nem kívánják továbbvinni a történetet, a terv az, hogy nagyszabású módon zárják majd le ezt a háromrészes filmszériát.

Hogy mi lesz a vége Laurie és Michael között, azt még nem tudni, de nem meglepő módon a végső csatájuk meglehetősen brutális lehetett.

Jamie Lee Curtis a közösségi médiában osztott meg egy új képet magáról, amelyen úgy néz ki, mintha épp egy ketrecharc-mérkőzést fejezett volna be éppen. A színésznő mosolyogva és középső ujját a magasba tartva mutatja a zúzódásait, és úgy tűnik, elégedett azzal, ahogy a Michael Myersszel közös utolsó jelenetei alakulnak, még akkor is, ha a dolgok kissé eldurvulnak.

„Sh*t got REAL! Harcosok klubja Laurie Strode stílusban!” írja Jamie Lee Curtis a képaláírásban, megállva, hogy semmilyen konkrét információt ne áruljon el, nehogy megszegje az említett klub első szabályát. Egy másik Twitter-bejegyzésben Curtis megjegyezte: „Csak tegnap este, összeverve, zúzódva és véresen, és bár45 éve vagyok a show businessben, most értem igazán meg, miért hívja a rendező ACTION-nak!”

A Halloween-sorozatban már sok alternatív idősík létezett. Nem kevesebb, mint kétszer ölték meg JLC Laurie Strode karakterét, hogy aztán egy reboottal feltámadjon. Most azonban, hogy az eredeti film bemutatásán immár négy évtizeddel vagyunk túl, nem tűnik valószínűnek, hogy a következő elkerülhetetlen Halloween-rebootban Laurie Strode és Michael Myers újabb leszámolását képzelik el újra. Curtis a Total Filmnek adott tavalyi interjújában tisztázta, hogy valóban úgy gondolja, ez az utolsó Halloween-filmje.

A Halloween Ends 2022. október 13-án kerül a hazai mozikba.

Forrás: Instagram

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu