2023 elejére teszi egy elemző a PlayStation VR2 megjelenését

Ezzel viszont a Call of Duty: Modern Warfare II körül pletykált exkluzív játékmódot is arrébb kell a naptárunkban tennünk.

 

Ming-Chi Kuo, a TF International Securities elemzője (ennek a cégnek a központját Hong Kongban találhatjuk) a Twitteren azt írta, hogy a legújabb ellátási lánccal kapcsolatos információira építve mondhatja, hogy 2022 második felében a Sony elindítja a PlayStation VR2 tömeggyártását kb. másfél millió készülékre, ugyanis a gyártósorok és az alkatrészgyártók adataiból ez jött át neki. Így az újgenerációs virtuális valóság-headset megjelenését 2023 első negyedévére (január-március) teszi attól függően, hogy a PlayStation VR2-es játékok (a nyitókínálat) fejlesztése miképp alakul.

Hozzátette, hogy a PlayStation VR gyártásában az egyik fő változás az volt, hogy a Sony közvetlenül a headsetbe tette a kamerákat. Ez ugye nem volt így az előző generációs modellel. A PlayStation Camera ezért is kellett, ugyanis ezt a PlayStation 4-re kellett kötni, hogy nyomon kövesse a PlayStation VR-on található LED fényeket. A PlayStation VR2 ennél egyszerűbb és könnyebben kezelhető modell lesz, mindenki örömére…

Ming-Chi Kuo hozzátette, hogy ezek az optikai modulok tekinthetőek a PlayStation VR2 egyik legjelentősebb frissítésének. Hat ilyen lesz benne (négy 720p-s infravörös kamera, illetve kettő, a szemünket nyomonkövető kamera). A Genius a vezető lencse beszállító, de a headset aszférikus lencséi esetében is ezt a posztot tölti be. A kevert valóság (mixed reality, MR = azaz a VR és az AR, az augmentált valóság együttese) korszakában a Genius felé leadott rendelése, illetve az Apple-höz igen is és nem is köthető Pancake is jelentős növekedésre adhat okot. A PlayStation VR2 további fontosabb beszállítói közé tartozik a Goertek (összeszerelés), az SDC (OLED panel), illetve a Mediatek (processzor) is.

A Sony hivatalosan még nem közölte, hogy mikor fogja a boltokba kiszállítani a PlayStation VR2-t (vagy mikor lesz PlayStation Direct-en keresztül leadható rendelésre mód), de 2022 vége és 2023 eleje gyakran elhangzott már.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu