Kiszivároghattak a PS Plus júniusi ingyenes játékai – egyikük nagy dobásnak ígérkezik!

A Sony június 1-jén várható bejelentése előtt a 2022 júniusára vonatkozó PS Plus ingyenes játékok online kiszivároghattak – úgy tűnik, igazán masszív a felhozatal.

 

 

2022 júniusa nagy hónapnak ígérkezik a PlayStation-rajongók számára. Természetesen ott van a PS Plus Extra és a PS Plus Premium június 13-i bevezetése, valamint az Essential szint ingyenes hónapjai is. Arról nem is beszélve, hogy június 2-án kerül sor a State of Playre. Miközben rengeteg információ érkezhet majd a következő napokban, a 2022. júniusi PlayStation Plus ingyenes játékok állítólag már kiszivárogtak a netre.

Mint tapasztalhattuk, a PS Plus ingyenes játékválasztéka rendre kiszivárgott az utóbbi hónapokban.

Az Areajugones weboldal forrásai szerint a három PlayStation Plus ingyenes játék között lesz a God of War, a Naruto to Boruto: Shinobi Striker és a Nickelodeon All-Star Brawl. A God of War körülbelül annyira népszerű játék, amennyire csak lehet, míg a Nickelodeon All-Star Brawl leginkább a gyerekek számára lehet érdekes. A rajongók június 1-jén tudhatják meg biztosan, hiszen a Sony várhatóan ekkor jelenti be ezeket, sőt, talán már ma, ha Billbil-kun – az utóbbi hónapok kis locsi-fecsije – is megerősíti ezt a szivárgást. Azt is meg kell jegyezni, hogy Nick Baker, egy ismert bennfentes is úgy nyilatkozott, hogy ez lehet a valós lista.

Most sokan kíváncsiak lehetnek arra, hogy miért osztogatják a God of War-t, főleg, hogy az a PS5 PS Plus kollekció és a közelgő PlayStation Plus Extra kínálat része. Valójában ez egy elég okos lépés a Sony részéről. Azzal, hogy az egyik legnépszerűbb játékát ingyen kínálja, az újonnan érkezők vagy azok, akik még nem játszottak vele, kipróbálhatják, és ez több PS Plus Extra előfizetőhöz vezethet.

Emellett a PS4-felhasználók is kapnak egy olyan játékot, amit a PS5-tulajdonosok is megkaptak, szóval igazán nagy baj nem lehet belőle.

Az is elképzelhető, hogy a God of War PS Plus-játékként való jelenléte a God of War: Ragnarok marketingje lehet. A Sony State of Play a külsős partnerekre koncentrál, de ez nem jelenti azt, hogy júniusban ne derülne ki több információ a folytatásról. Ha pedig így lesz, az első játék elajándékozása növeli a várakozást a folytatásra. Akárhogy is, érdekes lesz látni, hogy a Sony megerősíti-e ezt a felállást, valamint azt, hogy a rajongók összességében hogyan fogadják.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu