A Rollerdrome augusztusban a PS Plus Extra/Premium részévé válhat

A múlt heti State of Play során bemutatott Rollerdrome című harmadik személyű akció-lövöldözős játék a 2022 augusztusi PS Plus kínálat része lehet az új Extra és Prémium szinteken, ha egy rajongó éles megfigyelése alapján ez igaz.

 

A Roll7 által fejlesztett egyjátékos játékot a Private Division adja ki, és augusztus 16-án jelenik meg PS5-re, PS4-re és PC-re.

 

Miért gondolják a rajongók, hogy a Rollerdrome része lehet a PS Plus kínálatának?

 

A ResetEra felhasználója, modiz vette észre, hogy a Stray-hoz hasonlóan, amely szintén a PS Plus Extra/Premium rendszerben jelenik meg, a Rollerdrome PlayStation Store oldalán is látható, hogy a játék pontosan mikor lesz letölthető. Az összes többi játék esetében a PS Store általában egy általános, éjféli indulás (EST idő szerint) szerepel. Mind a Stray, mind a Rollerdrome listáján az szerepel, hogy 11 órakor, illetve 12 órakor EST, és mindkét játék a saját megjelenési hónapjának harmadik keddjén jelenik meg. A Reddit-felhasználó AngieK22 továbbá rámutatott, hogy sem a Stray, sem a Rollerdrome nem rendelhető elő.

Bár mindez csak spekuláció, ezért óvatosan kell kezelni, a fent említett megfigyelések nem tűnnek puszta véletlennek. Bár a Sony ellenzi, hogy a PS Pluson első nap első AAA-játékokat indítson, a vállalat azt mondta, hogy partnerekkel együttműködve új játékokat hoz a szolgáltatásra. A Stray és a Rollerdrome egyaránt alkalmasnak tűnik erre a célra.

Ha lemaradtál volna róla, lent megnézheted a Rollerdrome bejelentő trailerét. A hivatalos szinopszis szerint:

„2030-at írunk. Egy olyan világban, ahol a vállalatok uralkodnak, és a valóság és az előadás közötti határok elmosódnak, a közönség figyelmét egy brutális új véres sportág – a Rollerdrome – erőszakossága és túlkapásai kötik le. Vajon megvan benned az, ami ahhoz kell, hogy te legyél a Rollerdrome bajnoka, és megfejtsd a Matterhorn vállalat valódi szándékainak rejtélyét?”

Forrás: True Trophies

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu