Készül A halhatatlan gárda folytatása, méghozzá nem akármilyen szereposztással!

MOZI HÍREK – Uma Thurman és Henry Golding csatlakozott Charlize Theronhoz a Netflix 2020-as A halhatatlan gárda című akció-fantasy filmjének folytatásában.

 

 

Közel egy évvel a bejelentés után végre lendületet kap A halhatatlan gárda 2, hiszen Uma Thurman és Henry Golding is csatlakozik a Charlize Theron vezette szuperhősfilmhez. A halhatatlan gárda 2020-ban mutatkozott be a Netflixen, és gyorsan az egyik legnépszerűbb film lett a streameren, az első hónapban lenyűgöző, 186 millió megtekintést produkált. A Greg Rucka és Leandro Fernandez által készített azonos című képregény alapján készült mozi egy halhatatlan zsoldosokból álló csoportot követ, akik egy újonccal kiegészülve bosszúhadjáratra indulnak, miután lelepleződik az álcájuk.

A halhatatlan gárda a megjelenéskor korrekt kritikákat kapott, különösen Theron tekintélyt parancsoló alakítását és az akciójeleneteket dicsérték.

A filmben Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Harry Melling, Veronica Ngo és Chiwetel Ejiofor játszik. A Deadline szerint a szereplők többsége visszatér A halhatatlan gárda 2-ben, valamint az új tagok, Uma Thurman és Henry Golding.

Arról egyelőre nincs hír, hogy Thurman és Golding milyen karaktereket fog alakítani a filmben, de arra számíthatunk, hogy kiemelt szerepük lesz, akár barátként, akár ellenségként. Thurman számára nem idegen az akciófilmek főszereplése, hiszen – sok más mellett – Quentin Tarantino Kill Bill című filmjének főszereplője volt. A halhatatlan gárda 2 lesz Theron és Thurman első közös munkája, ami remélhetőleg egy epikus leszámolásban csúcsosodik ki a páros között. Ami Henry Goldingot illeti, a brit szívtipró szintén az akciófilmek műfajában szerzett magának nevet olyan filmekkel, mint a Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek és az Úriemberek. Kiderül, hogy a páros hogyan illeszkedik be A halhatatlan gárda univerzumának gazdag fantáziavilágába.

Victoria Mahoney veszi át A halhatatlan gárda 2 rendezői feladatait Gina Prince-Bythewoodtól, aki az első filmet irányította.

Prince-Bythewood a folytatástól egy másik nőközpontú akciófilmmel, a Viola Davis főszereplésével készült a The Woman King című mozival kapcsolatos időzítési konfliktusokra hivatkozva távozott. Mahoney leginkább a 2011-es debütáló filmjéről, a Zoe Kravitz és Jason Clarke főszereplésével készült Yelling to the Skyról ismert. A Star Wars: Skywalker kora című film másodrendezőjeként is dolgozott. Greg Rucka visszatér a forgatókönyv írójaként.

A halhatatlan gárda 2 forgatása hamarosan elkezdődik, és valószínűleg jövőre debütál a Netflixen. Bár egyelőre semmit sem erősítettek meg; cselekményének részleteit szintén titokban tartják, de azt tudjuk, hogy a film Rucka folytatásos könyvén, a Force Multiplied-en alapul majd, és Andy (Theron) áll majd a középpontjában, aki az újdonsült halandóságával küzd, miközben egy múltbéli ellenséggel is szembe kell szállnia…

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu