Ekkora GTA 6-szivárogtatást még a világ nem látott: íme minden, amit megtudtunk!

Egy nagy Grand Theft Auto 6, vagyis GTA 6 kiszivárgás azt állítja, hogy több részletet is sikerült megtudniuk a játék történetéről, beállításairól, játékmenetéről és még sok másról.

 

 

Közel egy évtized telt el a Grand Theft Auto 5 megjelenése óta, a Rockstar Games pedig nemrég jelentette be, hogy a GTA 6 aktív fejlesztés alatt áll. A fejlesztéséről szóló hivatalos információk egyelőre nagyjából kimerülnek a „jelenleg is dolgozunk rajta” frázis sűrű ismételgetésében, de a játékról szóló pletykák szabályos ütemben érkeznek.

A legújabb Grand Theft Auto 6 pletykák az Xfire egyik jelentéséből származnak, amely a Rockstar Games bennfentesére, Matheusvictorbr-ra hivatkozik.

Ez a potenciális szivárgás megismétli a játékkal kapcsolatos korábbi kiszivárogtatásokban említett információkat. Úgy tűnik, hogy a Grand Theft Auto 6-ban két főszereplő lesz, egy férfi és egy nő, méghozzá testvérek. Ez az új kiszivárgás hozzáteszi, hogy egy drogkartell megölte a főszereplők szüleit, ami miatt elváltak egymástól; a fiútestvér a DEA GTA 6-os megfelelőjének dolgozik, míg a lány a kartell egyik prominens tagjává válik.

Az Xfire beszámolója szerint a GTA 6-ban többféle beállítás lesz. Megerősíti a korábbi híreket, miszerint a Grand Theft Auto 6 Vice Cityben fog játszódni, de hozzáteszi, hogy a prológus potenciálisan egy Brazílián alapuló területre vezet minket. Azt is állítja, hogy a játékban Carcer City is szerepel majd, ami ismerős lehet a Rockstar Games rajongóknak.

A beavatatlanok számára Carcer City valójában a Manhunt című horrorjáték helyszíne, így ha ez a pletyka igaz, úgy tűnik, hogy a GTA és a Manhunt között nagyobb kapcsolat jön létre.

Ami a játékmenetet illeti, a GTA 6 legújabb kiszivárgása szerint a játékban lesznek rombolható épületek és a legmodernebb fegyverekkel felszerelt hadsereg. A jelentés nem sokat foglalkozik a játékmenet részleteivel, de a korábbi kiszivárogtatások szerint a Grand Theft Auto 6 online térképe idővel fejlődni fog, és a Fortnite-hoz hasonlítják majd. Korábbi jelentések arról is szóltak, hogy a GTA 6-ban jetpackek is lesznek, bár játékmenetbeli részleteket egyelőre nem tudni.

Végül pedig a jelentés potenciálisan leszűkíti a Grand Theft Auto 6 megjelenési dátumát. Konkrét dátumot nem közöl, de azt mondja, hogy a GTA 6 megjelenését 2024-re tervezik. Ez többé-kevésbé egybevág számos más, különböző bennfentesektől származó jelentéssel, így könnyű elhinni. Természetesen a rajongóknak ezt és a jelentésben szereplő összes többi információt is kellő óvatossággal kell kezelniük, de érdekes lesz látni, hogy az állítások közül mi igazolódik majd be.

Forrás: Xfire

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu