Csak nem jönne végre a Grand Theft Auto 6 első trailere?!

Az interneten találgatások keringenek arról, hogy a Grand Theft Auto 6 fejlesztésével kapcsolatban álló személyek egy közelgő bejelentésre utalnak.

 

Annak ellenére, hogy gyakorlatilag semmit sem jelentettek be hivatalosan a játékról, a Grand Theft Auto 6 az egyik, ha nem a legjobban várt játék, ami jelenleg fejlesztés alatt áll. Ennek eredményeképpen nem kell sok ahhoz, hogy a spekulációk elszabaduljanak az interneten, legyen szó Grand Theft Auto 6 pletykákról vagy egyenesen félinformációkról. Ez most ismét megtörtént, ezúttal néhány zenész/YouTuber körül kialakult furcsa tevékenység miatt, akik a Grand Theft Auto híreivel intenzíven foglalkoznak.

A két ember, akik mostanában nagy figyelmet fordítanak a Grand Theft Auto 6-ra, a zenész és YouTuber KRYPTO9095 és a színész és YouTuber El Nitro 56. Azonban a kettejüket körülvevő különböző állítások miatt a helyzet eléggé megbízhatatlan. Az egész azzal kezdődik, hogy KRYPTO9095 egy Twitter-bejegyzést tett, amelyben a „GTA 6 is coming #GTA6” felirat állt, egy gif-fel, amelyen a művész egy Rockstar matricát tart a kezében.

Miután KRYPTO9095 posztolt a Twitteren, ezt követte egy Grand Theft Auto 6 mock-up banner, amelyet a YouTube-csatornájára tett fel. Ekkor a rajongók még nem voltak biztosak abban, hogy KRYPTO9095 mit akar mondani, de azt találgatták, hogy színészkedhet vagy zenét készíthet a GTA 6-hoz. Az a felfedezés, hogy a Rockstar hivatalos Twitter-fiókja követte KRYPTO9095-t a Twitteren, tovább táplálta ezt a spekulációt.

Ekkor lép be a történetbe El Nitro 56. A KRYPTO9095 körüli spekulációk terjedését követően El Nitro 56 egy sor választ adott a KRYPTO9095-nek és a Grand Theft Auto 6 szivárgási fiókjainak. Olyan dolgokat mondott, mint hogy ő KRYPTO9095 munkatársa, hogy a kiszivárogtatók „közel állnak az igazsághoz” KRYPTO9095 GTA 6-ban való részvételével kapcsolatban, és ami a legizgalmasabb, hogy hamarosan érkezik egy Grand Theft Auto 6 trailer. El Nitro 56 másik rejtélyes kijelentése szerint „Egy város, két különböző idő”, ami talán arra utal, hogy a Grand Theft Auto 6 két idősíkot fog tartalmazni.

Megerősítő bizonyítékok nélkül KRYPTO9095 és El Nitro 56 sajnos megbízhatatlan források. Bár természetesen lehetséges, hogy mindkét férfi zenél vagy színészkedik a Rockstarnak, az is lehet, hogy csak izgatott rajongók, akik megosztják a spekulációkat, amelyeket a pletykákból hallottak. Nem ez lenne az első eset, hogy ez történik a tartalomkészítőkkel.

Mielőtt azonban teljesen elvetnénk az egész helyzetet, van egy megerősített információ, amit figyelembe kell venni. A Take-Two Interactive, a Rockstar anyavállalata május 16-án tart eredménykonferenciát. A Rockstar 2021-ben, órákkal a hívás előtt jelentette be a Grand Theft Auto Online és a Red Dead Online tervezett frissítéseit. Más szóval lehetséges, hogy a Rockstar az idei hívás előtt is bejelentést tesz. A Grand Theft Auto rajongók valószínűleg ettől függetlenül izgatottak lesznek.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu