Ki nem fogod találni, hogyan tér vissza Sigourney Weaver az Avatar 2-be!

MOZI HÍREK – Sigourney Weaver legközelebb nem Dr. Grace Augustine-ként fog feltűnni az Avatar-franchise-ban, pedig ez volt az a karakter, akit az első filmben alakított.

 

Bár Sigourney Weaver által alakított Dr. Grace Augustine végül meghalt az első Avatar-filmben, az egyik első meglepő részlet, amit James Cameron rendező megosztott a film folytatásáról, az Avatar: A víz útjáról, az volt, hogy Weaver egy titokzatos új karakterként tér vissza. Míg az Avatar szimbiózisban élő idegenek története potenciálisan vezethetett volna Dr. Augustine fantáziadús feltámasztásához, kiderült, hogy A víz útja sokkal meglepőbb megközelítést alkalmaz Weaver visszatéréséhez a franchise-ba.

Az Avatar: A víz útja első traileréből kiderült, hogy a történet középpontjában az egykori ember Jake Sully (Sam Worthington) és a na’vi Neytiri (Zoe Saldaña) vegyes családja áll majd, amelyet az eredeti film után alapítottak. Bármennyire is meglepő volt látni, hogy Jake és Neytiri látszólag örökbe fogadtak egy embergyereket, Cameron az Empire magazinnak adott nemrég interjújában több olyan részletet is megosztott a pár másik gyermekéről, Kiriről, ami arra utalhat, hogy ő a két testvér közül az érdekesebb.

Annak ellenére, hogy Kiri tinédzser, Cameron elárulta, hogy Weaver fogja játszani a karaktert, és hogy a 72 éves színésznő „mindenféleképpen jól érezte magát”, amikor valódi tinédzser lányokkal dolgozott, hogy kialakuljon, milyen ember is ő valójában.

„Sigourney egyszerűen fiatalabb lett” – mondta Cameron Weaver alakításáról a forgatáson. „Fiatalabbnak tűnt, több energiája volt, és az egész felvételi időszakunk alatt nem igazán lépett ki Kiriből. Ragyogott az arca, könnyed volt a lépése, és vidám volt a lelke.”

Érdekes módon Cameron azt is megosztotta, hogy Kirit örökbe fogadták, ami azt jelenti, hogy lehet valamiféle kapcsolat közte és Dr. Augustine között azon túl, hogy ugyanaz a színésznő alakítja őket. Weaver nem osztott meg túl sok mindent az új karakteréről, de azt leírta, hogy ismerősen bele tudott lépni Kiri kamaszkorába, felidézve, hogy ő maga milyen esetlen volt abban a korban.

„Nagyon éreztem előre, hogy Kiri sokszor kínosan fogja érezni magát” – mondta Weaver. „Keresi, hogy ki is ő valójában. Nagyon örültem, hogy Jim ezt a kihívást adta nekem”.

Az Avatar: A víz útja december 16-án kerül a mozikba.

Forrás: TheVerge

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu