Marvel’s Midnight Suns: Rozsomák karaktere elég ütősnek… vagyis, karmolósnak ígérkezik! [VIDEO]

A legutóbbi késés ellenére a Marvel’s Midnight Suns folytatja a karakterek bemutatását, a legújabb trailer Rozsomákra és az ő képességeire koncentrál.

 

 

A Marvel’s Midnight Suns, a Firaxis legújabb taktikai játéka az utóbbi időben sokat szerepelt a hírekben, bár nem a legjobb okokból. Mint nemrég kiderült, a játék ismét csúszik; ezúttal az október 7-i megjelenés tolódik el, valami általánosabb, 2023-as időpontra. Habár a késéssel kapcsolatos hírek kétségkívül csalódást okoznak a rajongóknak, ez nem akadályozta meg a Firaxist abban, hogy újabb részleteket tegyen közzé a készülő játékról, többek között a Marvel karakterek hatalmas névsoráról.

A Midnight Suns legújabb bemutató videójában a népszerű X-Men karakter, Rozsomák látható.

Ahogy a legutóbbi gameplay trailerek megerősítették, minden karakter egy adott szerepkörbe illeszkedik, ami Rozsomák esetében, úgy tűnik, a támadó / sebzésosztó lesz. A karmait vágásra használó mutáns úgy tűnik, hogy sok olyan mozdulattal rendelkezik, amelyek nagy kárt okoznak egy-egy célpontnak, beleértve egy ugró vágó támadást, és egy kivégző támadást, amely úgy tűnik, hogy a karmai és a teste fölött feltörő lángoknak köszönhetően feltöltődik.

Bár a játékmenet rövid, Rozsomákot jellemzően riválisa, Victor Creed, azaz Kardfog ellen láthatjuk. Azonban, ahogy a korábbi leleplezésekből kiderült, Kardfogat megrontotta a játék főgonosza, Lilith, így szarvakat visel és zöldes fény lengi körül. Rozsomák Midnight Suns öltözéke nem tér el túlságosan a klasszikus megjelenésétől, beleértve a maszkjáról leváló széles fekete uszonyokat, bár a színpaletta nagy részét fekete és aranyra cserélték, valamint kapott néhány rúnát is, hogy a többi hőshöz is illeszkedjen. A karmai is frissültek egy kicsit, mivel most már világítanak, és a hegyükön egy kis horoghoz hasonlítanak.

Bár a Firaxis már rengeteg, a játékban jelen lévő karaktert részletezett, hősöket és gonosztevőket egyaránt, a jelek szerint egyet a legvégére tartogat.

Míg a játékosok alapértelmezett névsorral kezdenek, a játék kampánya során további hősöket lehet majd feloldani. Jake Solomon kreatív igazgató szerint azonban van egy utolsó és szupertitkos karakter, akit Midnight Suns játékosai csak a játék végigjátszása után oldhatják fel. Felettébb valószínűtlen, hogy Solomon vagy bárki más a Firaxistól leleplezné ezt a hőst, így a játékosok számára egy utolsó rejtélyt hagyva, amit a játék megjelenése után, valamikor 2023-ban kell majd megfejteniük.

A Marvel’s Midnight Suns fejlesztés alatt áll PC-re, PS4-re, PS5-re, Switch-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu