Visszatér a Jordan Challenge az NBA 2K23-ban – íme az előzetes! [VIDEO]

Az először az NBA 2K11-ben bemutatott Jordan Challenge olyan fejlesztésekkel tér vissza, amelyek minden sportrajongót felvillanyoznak.

 

 

A „Jordan Challenge” természetesen a legendás amerikai kosaras, Michael Jordan előtt tiszteleg. A Chicago Bulls híres játékosa megerősítette, hogy a címlapsztár lesz, és bár nem ő az egyetlen kosárlabda ikon, aki a 2K címének reklámarca lett, nem kétséges, hogy az élmény egy része körülötte forog majd. Ezt bizonyítja az NBA 2K23 címben említett játékmódja, amely a játékos karrierjére tekint vissza kihívásokon keresztül, és rengeteg olyan információval, amely nem egy rajongót fog izgalomba hozni.

A Jordan Challenge 15 kihívást tartalmaz majd, amelyek visszatekintenek a játékos karrierjére.

A Jordan Challenge eredetileg az NBA 2K11-ben jelent meg, de az új játék készítői úgy érzik, hogy itt az ideje visszatekinteni a legendás játékos karrierjére az első meccseitől az Észak-Karolinai Egyetemen az utolsó dobásáig, amit a Chicago Bullsban vállalt. Mindezt egy 15 kihívást tartalmazó játékmódon keresztül teszik majd meg, amely számos fejlesztést tartalmaz a 2010-ben megjelent kiadáshoz képest.

 

A Jordan Challenge fejlesztései

 

Az NBA 2K23 kihívásai Jordan néhány ikonikus játékán keresztül vezetnek majd minket, ezért a 2K úgy döntött, hogy az idő múlását mutató változtatásokon keresztül mutatja be nekünk az egyes összefüggéseket. Egyrészt a kihívások egy komplex videószűrő rendszerrel lesznek ellátva, amely újrateremti az említett meccsek televíziós élményét, ahogyan azokat a 80-as és 90-es években közvetítették, kiegészülve szalagcímekkel, dalszövegekkel, grafikákkal és egyéb közvetítési elemekkel, amelyek a játékmenet során fejlődnek majd.

Minden meccs előtt interjú lesz egy-egy sztárral, aki részese volt a pillanatnak.

 

 

 

 

Bár már ez is megteremti az autentikus hangulatot, a 2K még ennél is tovább akar menni, hogy izgalomba hozza a kosárlabda rajongókat. Éppen ezért a mérkőzéseket Mike Fratello elemző fogja kommentálni, akit inkább The Czar néven ismerhetünk, hiszen ő minden szempontból átélte a Jordan-élményt. És hogy megértsük a legenda nagyságát, a 15 kihívás mindegyikében lesz egy-egy interjú a meccs előtt egy olyan sztárral, aki részese volt az adott meccseknek.

A Jordan Challenge nem feledkezik meg a játékosok jutalmazásáról sem, ezért a kihívások három olyan célt kínálnak, amelyek csillagokká alakulnak át, amint teljesíted őket. Ha 40 csillagot szerzünk, egyedi tárgyakat oldunk fel a MyTEAM és a MyCAREER módban.

 

Jordan Challenge, egy módja annak, hogy emlékezzünk a legendára

 

Mi az oka annak, hogy a szerzők úgy döntöttek, visszahozzák a Jordan Challenge-et? A 2K honlapja szerint ez egy remek lehetőség arra, hogy a legendás játékos pályafutását az új generációknak is elmagyarázzák: „Az egyik fő különbség a 2K11 és a 2K23 közönsége között az, hogy sok jelenlegi játékosunknak soha nem volt olyan élménye, hogy személyesen vagy élőben láthatta Michael Jordant játszani.”

Minden generáció rajongói élvezhetik Michael Jordan 2K karrierjének történetét.

„Mindössze rövid klipekből, YouTube-videókból és/vagy olyan családtagoktól származó történetekből tudnak a játékosról, akik látták, ahogy egy ember egyetlen évtized alatt hat NBA-bajnokságot nyert. Az NBA 2K23 Jordan Challenge játékban minden generáció rajongói átélhetik Michael Jordan karrierjének meghatározó történetét a teljesen magával ragadó történetmesélési élményünkön keresztül” – magyarázza a 2K.

Az NBA 2K23 a tervek szerint szeptember 9-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series-re.

Forrás: NBA.2K.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu