A Take-Two idén is tesz a PC-sekre: az NBA 2K23 nem frissül rajta!

Az NBA 2K legújabb részéből a Take-Two nem kevesebb mint öt változatot dob piacra.

 

Szóval az NBA 2K23 alap kiadása a régebbi konzolokra 60, a kurrens-gen masinákra 70 dollár lesz. Euróból számítva ez 24/28 ezer forint lesz minimum, és igen, a Take-Two esetében ez már bevett szokásos, hogy az inflációra hivatkozva többet kér a 2020-as konzolokra készített verzióért. Van egy, Amerikában csak a GameStopban kapható WNBA Edition, ahol a dobozon Diana Taurasit és Sue Birdöt, két női kosárlabdázót találhatjuk, és plusz tartalomként a két WNBA-s meze is a miénk lehet. Az ár megegyezik az alap verzióéval.

A Digital Deluxe Edition 80 dollár/32 ezer forint lesz. Ezzel mindkét konzolgenerációs változathoz hozzáférést kapunk, továbbá a kaszinóban (azaz a MyTeam módban) 10 ezer pontot, 10 tokent, 23 promópakkot, egy zafír Devin Booker és egy rubin Michael Jordan kártyát, egy Free Agent Option pakkot, egy gyémánt Jordan cipőpárt, és egy rubin Coach Card pakkot kapunk. A MyCareer plusz tartalmai: mindegyik Skill Boost és Gatorade Boost típushoz kapunk egyenként 10-et, egy két órán át hatásus dupla XP-t biztosító érmét, 4 Cover Star pólót, egy hátizsákot és karvédőpárost, továbbá egy egyedileg tervezett Cover Star gördeszka is jár még. (Mondtuk már, hogy egy kosárlabda-játékról van szó?)

A Michael Jordan Edition (100 dollár/40 ezer forint) a Digital Deluxe Edition tartalmain túl még további 100 ezer virtuális pénznemet ad, míg a 150 dolláros (60 ezer forintos) Championship Edition az eddig listázott összes tartalom kívül egy 12 hónapos NBA League Pass előfizetést és még 100 ezer virtuális pénznemet ad; a MyTeam-ből a szezonfejlődéshez jön egy 10%-os XP boost, a MyCareerben pedig szintén egy ilyen jár egy Michael Jordan tematikájú gokart mellett. (Ugye nem felejtettük el, hogy ez egy kosárlabdás játék?)

Az NBA 2K23 szeptember 9-én rajtol el PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen, PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen. A PC-sek már megint az előző generációs verziót kapják. A 2020-ban kiadott sportjátékoknál ezt még meg tudtuk érteni, de 2021-ben sem történt fejlemény (és az Electronic Arts kapott is a fejére, hogy a FIFA 22-nél is csak a PC-sek elé hányták a PS4/X1 verziót!). Idén a Take-Two már megint tesz a PC-sekre. Vajon az utolsó EA Sports FIFA-játék is ezt a „törődést” kapja PC-n? Mi úgy véljük, hogy igen. Csak úgy, búcsúajándékként. Szégyen, amit a PC-sekkel művelnek a kiadók.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu