The Valiant – THQ Nordic Digital Showcase 2022 trailer [VIDEO]

„Vezess egy testvércsapatot a középkori Európában, hogy megállítsanak egy őrült gonosztevőt.” A THQ Nordic kiadó és a fejlesztő KITE Games a THQ Nordic Digital Showcase 2022 rendezvényen mutatta be a The Valiant új trailerét.

 

Íme a játék áttekintése, annak Steam oldalán keresztül:

 

„Mi vagyunk a bátrak, a Valiant, és testvériségünk ereje győzelemre visz minket küldetésünk során.

 

Történet

Kövesd Theoderich von Akenburg, egy korábbi keresztes lovag történetét, aki miután kiábrándult a háború kegyetlenségéből, a 15 évvel ezelőtt elindult események miatt újra akcióba lendül, amikor ő és egykori harcostársa, Ulrich von Grevel rábukkannak egy ősi ereklye – Áron rúdjának – megtört darabjára. Egy Malcom nevű fiatal szerzetes jelenik meg Theoderich küszöbén, és azt a hírt hozza neki, hogy a Rúd olyan hatalmat tartalmaz, amelyet soha nem halandóknak szántak, Ulrich pedig megszállottá vált, hogy megtalálja a megmaradt darabokat és egyesítse a rudat, ami mérhetetlen gonoszságot és szenvedést hozhat a világra.

Theoderich elvállalja, hogy felkutatja a megmaradt ereklyéket, hogy távol tartsa őket Ulrichtól, és útnak indul, amely Európán és a Közel-Keleten keresztül vezet. Útja során sok más harcossal is találkozik, akik úgy döntenek, hogy csatlakoznak az ügyhöz, az idős, tapasztalt Reinhard von Kemptentől a Teuton Rendből a nagyravágyó fiatal zsoldosnőig, Grimhild Eidottrig és Holló Társaságáig, akik mindannyian más-más okból csatlakoznak, de lassan olyan kötelékeket alakítanak ki, amelyek az elkövetkező megpróbáltatásokon és megpróbáltatásokon keresztül is kitartanak.

 

Főbb jellemzők

  • Csapat alapú valós idejű stratégiai játék, számos egységgel, a tankos kardforgatótól a gyors lovasságig.
  • Válassz hős- és segédcsapatokat 15 izgalmas, kézzel készített egyjátékos küldetésen keresztül, amelyek mindegyike egyedi mozgóképekkel, narrált naplókkal, nehézségi szintekkel és egyebekkel rendelkezik.
  • Több mint öt hős osztag, mindegyik három különböző képességfával, amelyek egyedi passzív és aktív képességeket biztosítanak a játékosoknak, amelyek közül választhatnak a hőseik szintlépése közben.
  • Fegyverek és páncélok nagy választéka, amelyeket a kampány során zsákmányolhatsz és felszerelhetsz, mindegyik saját statisztikákkal és különleges képességekkel.
  • Kombináld a hősök képességeit és fegyvereit/felszereléseit a hősépítések hatalmas választékához.
  • Játssz kooperatívan a barátaiddal a háromjátékos „Last Man Standing” módban, ahol ellenségek hordáival szállhatsz szembe, és tapasztalatot szerezhetsz, hogy lovagjaidat magasabb szintre emeld, és új képességeket és kozmetikumokat oldj fel.
  • Játssz versenyszerűen több játékos-játékos játékmódban, amelyek támogatják az egy az egy ellen és a kettő a kettő ellen játékmódot, kozmetikai metafejlődéssel és különleges jutalmakkal a rangsorolt játékért.
  • A The Valiant PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One és PC-re jelenik meg a Steamen és az Epic Games Store-on, GOG-on keresztül. Megjelenési dátumot még nem jelentettek be.

 

Íme a játék traielere, írjátok meg a kommentárokban, hogy tetszett:

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu