A Tűnj el! Oscar-díjas rendezőjének új thrillere: a Nem átlépte a 100 milliót

MOZI HÍREK -Nagy siker Jordan Peele új filmje, a Nem, ennek örömére a Universal stúdió összerakott egy új, utolsó előzetest, ami tele van spoilerekkel.

 

Korábban az volt a stratégia, hogy az előzetesek csak homályos utalások tartalmaztak, nem lehetett rájönni, pontosan miről szól a film. Most pont ellenkező módszert követnek: az előzetes tele van konkrét idézetekkel, mert az a cél, hogy aki már látta már a filmet, nézze újra (ez is a trailer jelszava: See It Again /Nézd újra/). Közben persze azt sem titkolják, hogy jó lenne, ha az is elmenne a moziba, aki még nem látta a Nemet, hiszen ha kifut, és utána DVD-n lesz elérhető. Pedig a film egyik nagy aduja a látványosság, amit a rendező szerint IMAX formátumban érdemes látni.

A Nem hősei a kaliforniai pusztaságban különös légi jelenséget tapasztalnak, és a nyomába erednek – vesztükre. A film Peele jó szokásának megfelelően egyszerre remekbe szabott műfaji tiszteletadás és éles társadalomkritika, nagyszerű színészi alakításokkal.

Közben fény derült a egyik rendező titkára. Még 2014-ben Peele a Twitteren írt arról, hogy rémálva volt, amitől sírva ébredt. (Nem spoilerezzük el, hogy mit álmodott.) Ezt az álmot beépítette a Nembe, sőt egyik központi eleme lett. A lépést egy rajongó vette észre, aki előásta a bejegyzést évekkel ezelőttről. Peele erre elmondta, hogy már régen elfelejtette ezt a rémálmot, de tudat alatt olyan mélyen beleéghetett az agyába, hogy beleírta az új forgatókönyvbe.

(Nope – csütörtöktől a hazai mozikban!)

Forrás: UIP

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu