Vajon Idris Elba lesz-e valaha is James Bond? A sztár most fontos döntést hozott…

MOZI HÍREK – Idris Elba „visszalép James Bond szerepétől” annak ellenére, hogy a bukmékerek szerint ő a favorit Daniel Craig helyére

 

A 49 éves sztár volt a bukmékerek favoritja Daniel Craig helyettesítésére a szuperkém szerepében, de más szerepeket szeretne vállalni. Idris még egy listát is javasolt a producer Barbara Broccolinak a 007-es szerepére javasolt színészekről.

Egy forrás szerint „informálisan” részt vesz a döntéshozatali folyamatban, mivel már régóta tárgyal a producerekkel”.

A Ladbrokes 3/1-es nyereményt adott a színésznek, hogy elvállalja a szerepet, miután Daniel bejelentette, hogy a 2021-es Nincs idő meghalni lesz az utolsó szereplése a karakter szerepében. Idris Elba azonban a hírek szerint elállt a filmes főnökökkel folytatott „évekig tartó tárgyalásoktól”, hogy átvegye James Bond szerepét.

A 49 éves sztár volt a bukmékerek favoritja Daniel Craig helyére a szuperkém szerepére, de más szerepek után szeretne nézni – sőt, a producer Barbara Broccolinak egy listát is benyújtott a 007-es szerepére javasolt színészekről.

Egy forrás a következőket mondta a The Sunnak:

„A rajongók és Barbara Idrist akarták, de ő szeretne valamit saját magának létrehozni. Azonban ő már neveket javasolt a 007-es szerepére. Ő „informálisan” benne van a döntéshozatali folyamatban, mivel már régóta tárgyal a producerekkel.”

A DailyMail megkereste Idris és a James Bond producereinek képviselőit, hogy kommentálják a hírt.

Miközben a The Harder They Fall című filmje 2021-es premierjén Idris azt mondta, amikor megkérdezték tőle, hogy szóba jöhet-e a következő 007-es szerepére, azt mondta:

„Nem, nem leszek James Bond.”

Forrás: DailyMail

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu