A Plague Tale: Requiem: játékmenet-áttekintés, Gamescomon lesz a demó [VIDEO]

Az Asobo Studio játéka „az európai E3-on” ki lesz állítva, ha esetleg valaki Kölnben tartózkodna a jövő héten.

 

A kiadó, a Focus Entertainment jellemzése szerint Hugo és Amicia következő útja a XIV. századi Franciaország déli részére viszi el őket, mielőtt a Földközi-tengeren egy titokzatos szigetre hajóznának. A szörnyű sors ellen küzd a páros, miközben Amicia új erőforrásait arra is használnunk kell, hogy Hugo betegségére gyógymódot találhassunk. Többek között az alkímia segítségével manipulálhatjuk a tüzet és a nyílpuska távolsági erejét, de a terepet is ravaszul ki lehet használni, hogy kijuthassunk az ellenfeleink szorításából. Lecsaphatunk az árnyékból, vagy Hugo új képességeivel a poklot szabadíthatjuk ellenfelünkre. Lopakodva mozogva érzékelhetjük a környező ellenség mozgását, és a patkányhordákat manipulálva egész osztagokat lehet cafatokra cincálni.

A Microsoft standján a Gamescomon augusztus 24-e és 28-a között kipróbálhatjuk A Plague Tale: Requiem demóját. Ezt a 8.1-es csarnok B-051-C-058 közötti standján tehetjük meg. A TriBeCa fesztiválon tavaly júniusban bemutatott pályát élhetjük át itt, de lesz egy másik demó is, amit a sajtósok próbálhatnak ki. Ők a hosszabb játékmenetes videóban látott pályát tekinthetik meg. A Focus Entertainment bejelentette még, hogy augusztus 30-án elindítja az In Focus néven futó videós sorozatát a kulisszák mögött, amelyben exkluzív interjúkat oszt meg az Asobo Studio fejlesztőivel, így több részletet is megismerhetünk A Plague Tale: Requiem kivitelezéséről. Kíváncisak leszünk arra, hogy ebből milyen érdekességeket közöl majd a korábban Focus Home Interactive néven futó kiadó. Mivel keddre esik (ahogy a játék megjelenése is), ha heti egyet hoznak össze, akkor lesz mit néznünk.

A Plague Tale: Requiem a több díjat is elnyert A Plague Tale: Innocence folytatása. Október 18-án fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam) és Nintendo Switch-re. A Switch verzió nem helyileg fut majd, hanem a felhőből, de aki Xbox Game Pass-előfizető, az Asobo Studio játékát október 18-ától átélheti.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu