Zavarkeltő lett a Rollerdrome PlayStation Plus Premium demója!

A Roll7 játéka nem éppen azt nyújtja, amit a PlayStation Plus legdrágább kategóriájáa előfizetők elvárnának tőle.

 

A Rollerdrome már megjelent, és ez egyike azon játékoknak, ahol a PlayStation Plus Premium előfizetői egy kipróbálható verzióban kipróbálhatják, hogy érdekes-e nekik a termék, vagy inkább felejtős az egész. Ez eddig tiszta. A probléma már az időtartamnál bukkan fel: elvileg egy órányi játékmenet biztosított a PS Plus legdrágább szintjére előfizető közönségnek. Gyakorlatilag nem ez a helyzet.

A Push Square kipróbálta, hogy nekik a Rollerdrome meddig is játszható. Hatvan perc? Nem. Harmincöt! Azért az nem éppen annyi, amiről szó volt a PlayStation Store-on feltüntetett részletekben. Persze, ez lehet egy technikai malőr is, de ezt a Roll7-nek, esetleg a Sony-nak mihamarabb ki kellene javítani, mert ez a fogyasztók megtévesztéseként is kezelhető. A játékosok pedig joggal teszik fel a kérdést: hogy a fenébe nem működik alapból úgy a demó, ahogy kellene?

Ezek után azok a kérdések is jogosak, hogy vajon megéri-e a PlayStation Plus Premiumra előfizetni, ugyanis augusztusra a régi (PS1, PS2, PSP helyileg, PS3 felhőből futtatható) játékok kínálatába egészen pontosan nulla játékot tettek, miközben a PlayStation Plus Extra, a középső kategória 13 PlayStation 5-ös és PlayStation 4-es játékot kapott. Ezt nem nagyon tudnánk kifejezetten fairnek nevezni.

Amióta a Sony a három kategóriájú PlayStation Plust bevezette, rengeteg hiba történt, mi pedig elég sokról beszámoltunk az utóbbi hónapok folyamán. A PlayStation Plusban elérhető PS1-es, PS2-es játékok minősége, felbontása, teljesítménye, a licenszek meg nem felelő kiosztása (ami megakadályozta a játékok letöltését), a többszörös fizetés az előfizetés magasabb kategóriájúvá emelése során, satöbbi. Minden kezdet nehéz, de ez már kissé szomorú.

Ha egy másik demó is hasonlóan rövid lesz, akkor bizony a Sony megnézheti magát, hiszen akkor már nem egyszeri bug áll fenn, hanem az előfizetők megkárosítása. Ja, és ezek után ne lepődjünk meg, ha a PlayStation Plus Essential szeptemberi játékai is kiszivárognak.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu