Redfall: elképesztő méretű térképet ígérnek a készítők! [VIDEO]

A Redfall nyitott világa olyan nagy, hogy csupán egyetlen küldetés helyszíne mellett eltörpül a Prey teljes térképe…

 

 

A QuakeCon 2022 során megosztott új videóban az Arcane fejlesztői leültek beszélgetni a Redfallal kapcsolatos különböző témákról, és egy ponton szóba került a játék térképének mérete is.

„A méretről szólva, azt hiszem, a Preyben a Talos öt futballpálya volt, a Redfall mérete pedig olyan >>fogd meg a sörömet<<„ – mondta nevetve Karen Segars art director. „Szóval határozottan kihívás volt az egész csapatnak, hogy valami ekkora dolgot készítsünk.”

Hogy némi kontextusba helyezzük, a stúdió igazgatója, Harvey Smith egy emlékkel vágott közbe a játék fejlesztésének korai szakaszából, ami talán felnyitja a szemed, hogy milyen nagy is ez a térkép:

„Emlékszem, volt egy pillanat a korai időszakban, amikor a 2-es körzeten dolgoztunk, ami egy kicsit vidékiesebb, és Jim McGill méretarányosan fogta a Talost, és ledobta az ottani farm közepére.”

„A kerület persze egyszerűen bekebelezte az egész űrállomást. Ez óriási. Csak a tényleges farm területének mérete volt, és ez csak olyan, mint egy küldetés” – tette hozzá Aaron Carter vezető producer.

Mivel a Prey önmagában is egy elég méretes nyílt világgal rendelkezik, mindenképpen lenyűgöző hallani, hogy a Redfall térképének egyetlen helyszíne jóval nagyobb, mint az egész Talos. Ezt figyelembe véve a játék minden bizonnyal az Arcane eddigi legnagyobb játékát jelenti a térképek méretét tekintve, de meg kell várnunk, hogy a játék ugyanolyan magával ragadó lesz-e, mint a stúdió korábbi próbálkozásai.

A Redfall várhatóan 2023 első felében jelenik meg Xbox Series X-re és PC-re.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu