[GC 2022] The Lords of the Fallen: rebootot kaphat az egyik első Souls-klón?! [VIDEO]

A The Lords of the Fallen ezer évvel a FromSoft 2014-es kihívójának története után veszi fel a fonalat.

 

 

A Gamescomon bejelentett The Lords of the Fallen a 2014-es, ugyanezt a címet viselő játék rebootja, amelyet a CI Games fejlesztett. A reboot több mint ezer évvel az első játék eseményei után játszódik, és jelentősen megnövelt terjedelmet kínál – a CI Games egy „hatalmas, összekapcsolt világot” ígér, amely több mint ötször nagyobb, mint az eredeti. Hogy felveheti-e a versenyt az Elden Ring óriási térképével, még nem tudni, de az összekapcsolhatóság mindenképpen a Dark Souls térképének egyik legizgalmasabb részét idézi.

A trailer arra fókuszál, hogy a világ hogyan változott a The Lords of the Fallen óta eltelt évezredek alatt.

Az istenek még a vereség után sem maradnak örökké halottak, és az ezer évvel ezelőtt elpusztítottak hatása ismét érezhető, megrontva a földet, hiába az ezeréves erőfeszítés, hogy a halottakat holtan tartsuk.

A The Lords of the Fallen 2014-ben jelent meg, három évvel az eredeti Dark Souls után. Vitathatatlan, hogy az egyik legkorábbi „Souls-like”, vagyis Souls-szerű játék / klón – az első, amely a Dark Souls és a Demons Souls játékmenetét és belső mitológiáját kölcsönözte. Bár ez a műfaj ma már sokkal mozgalmasabb terület, mint nyolc évvel ezelőtt volt, a Lords of the Fallen jóval a Nioh vagy a Chronos előtt ért oda, és még az olyan indie-sikereket is megelőzte, mint a Titan Souls vagy a Salt and Sanctuary.

Egyértelműen Souls-szerű hangulatot áraszt a trailer, ami nem meglepő.

Legyen szó a komor mitológiáról, a magányos hősről, a kegyetlen csatákról vagy a kőkemény bossharcokról, a The Lords of the Fallen még mindig a FromSoft munkássága előtt tiszteleg. Legutóbb a próbálkozás hozzáértő volt, de nehezen tudta átvágni magát a Dark Souls dominanciáján, még a sorozat viszonylagos mélypontján, a Dark Souls 2 környékén is, így érdekes lesz látni, hogy az Elden Ring árnyékában hogyan boldogul a reboot.

A The Lords of the Fallen megjelenési dátuma jelenleg nincs meghatározva, de PS5-re, Xbox Series X-re és PC-re érkezik a Steamen keresztül.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu