[GC 2022] Íme a Dune: Awakening, a várva várt MMO első előzetese! [VIDEO]

Pletykákat már lehetett róla hallani, de a Funcom végre hivatalosan is bejelentette a nyílt világú túlélő MMO-t, a Dune: Awakeninget PS5-re, Xbox Series-re és PC-re.

 

 

A Funcom bejelentette a Dune: Awakening című nyílt világú túlélős masszívan multiplayer online játékát PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re.

Megjelenési dátumot egyelőre nem közöltek, viszont kaptunk egy roppant látványos előzetest.

 

 

 

 

Íme egy rövid összefoglaló a játékról a fejlesztőktől:

„Dune: Awakening egyesíti a túlélőjátékok zordságát és kreativitását a nagyszabású, tartós többjátékos játékok szociális interaktivitásával, hogy egy egyedülálló és ambiciózus nyílt világú túlélő MMO-t hozzon létre.”

„Emelkedj fel a túlélőből és tegyél szert hatalomra egy óriási és zökkenőmentes Arrakison, amelyet több ezer játékos népesít majd be.”

 

 

 

 

Úgy tűnik, az Arrakis bolygó természetéből fakadóan a harc és a túlélés mellett a felfedezés és a fűszer feletti uralom megszerzése, valamint megtartása képezi majd a játék lényegi részét.

A képeket és a felvételt elnézve ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy a készítők rendelkeznek Denis Villeneuve Dűne-filmjének (filmjeinek) jogaival is, már ami a díszleteket és a látványvilágot illeti. Kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle!

Forrás: Steam, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu