Most már biztos, hogy lesz újabb Steam Deck is!

A Valve egy olyan kifejezést alkalmazott, amit a korábbi hardverei (Steam Controller, Steam Machine, Steam Link, Valve Index) esetében nem.

 

A Valve egy olyan pdffel állt elő, amiben bemutatja a Steam Decket. Ezt angol nyelven itt találhatjuk meg. Ezt azért hozta létre a Valve, mert a készüléket elindította Ázsiában is, de erre még visszatérünk. A Valve hosszú távra tervez a Steam Deckkel és a SteamOS-sel egyaránt, ami azt jelenti, hogy nem olyan technológiáról beszélünk, ami egyszer sem kap frissítést. A „többgenerációs termékcsalád” kifejezés különösen fontos!

De nézzük, hogy mit is írnak a hangsúlyos „A jövő: több Steam Deck, több SteamOS” főcím alatt: „A jövőben a Valve ezt a terméket a hardver és a szoftver fejlesztésével és iterációival fogja követni, és a Steam Deck új verzióit fogja piacra dobni. Ez egy többgenerációs termékcsalád. A Valve a belátható jövőben is támogatni fogja a Steam Decket és a SteamOS-t. A Steam közösségtől tanulni fogunk a hardverünk új felhasználási lehetőségeiről, amelyekre még nem gondoltunk, és az új verziókat úgy fogjuk felépíteni, hogy még nyitottabbak és még alkalmasabbak legyenek mint amilyen a Steam Deck első verziója volt.” Ez bizony elég komoly kiállás Gabe Newellétkől.

De beszéljünk a könyvről, amit japánul , koreaiul , és hagyományos kínai nyelven is elérhetünk, ugyanis Japán, Dél-Korea, Hong Kong és Tajvan is megkapta a Steam Deck előrendelési opcióját. Ezzel kívánja a cég bemutatni a játékosoknak, hogy mi is ez a készülék, és miért lehet érdemes beruházni egyre (főleg Japánban van nagy foganatja a hordozható játékoknak; ha már Japán, a Tokyo Game Show során kézzel fogható állapotban is osztogatni fogja a könyvet a cég!).

A fejezetek: a Valve filozófiája a termékalkotásról és a fogyasztók boldoggá tételéről; a Steam története, a Steam Deck története és miért is jött ez a készülék létre; a Komodóval való munka (ami segített nekik a terjeszkedésben), és mindemellé sok kép is járul eléggé formai és udvarias megfogalmazásban. Mivel angolul is letölthető a pdf, érdemes meglesni.

Forrás: PCGamer, PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu