Nevetséges áron árulják a Hogwarts Legacy Collector’s Editiont az interneten

Az Avalanche Software és a Warner Bros. Interactive leleplezte a Hogwarts Legacy játék gyűjtői kiadását, ami meglehetősen drága.

 

A digitális média térhódításával a videojátékok Collector’s Editions számai a korábbinál kevesebbek lettek, de a nagy játékoknál még mindig megvásárolhatóak az extravagáns CE-k a legelvetemültebb rajongók számára. A hamarosan megjelenő Hogwarts Legacy könnyen lehet, hogy az egyik legjobban várt játék, így nem meglepő, hogy lesz hozzá Collector’s Edition is. A Warner Bros. Interactive nemrég lerántotta a leplet a Hogwarts Legacy Collector’s Editionről, és felfedte, mi mindent tartalmaz, valamint a borsos, 299 dolláros árat is.

Annak ellenére, hogy a Hogwarts Legacy Collector’s Edition ilyen drága, az előrendelés felkerülése után szinte azonnal elfogyott, és nem tudni, hogy lesz-e még lehetőség a játék februári megjelenéséig további vásárlásokra. A csalók kihasználták a helyzetet azzal, hogy a Roxfort Legacy Collector’s Editiont nevetséges áron kínálták az interneten, például az eBay-en, gyakran 600 dollár körül mozogva. Ez azt jelenti, hogy néhány Harry Potter-rajongó a Collector’s Edition árának kétszeresét fogja kifizetni, ha lemaradt az előrendelések első hullámáról.

Ami a tényleges játékmenetet illeti, a jó hír az, hogy a Hogwarts Legacy Collector’s Edition legtöbb játékbeli tartalma a játék Digital Deluxe Editionjének előrendelésével is megszerezhető. Ez magában foglalja a Dark Arts Packot, amely egy thestral mountot, exkluzív kozmetikumokat és a Dark Arts Battle Arena-t tartalmazza. A 72 órás korai hozzáférési időszakot azok is igénybe vehetik, akik a játék Collector’s Edition kiadását és azok is, akik a Digital Deluxe Editiont előrendelik.

A Hogwarts Legacy Collector’s Edition fő vonzereje a fizikai tárgyak. A Collector’s Edition egy acél tokot és a játék valódi példányát tartalmazza (ellentétben sok más Collector’s Editionnel, amelyek tokkal érkeznek, de lemez helyett digitális kódot tartalmaznak), egy életnagyságú lebegő pálcát könyvalaplappal és egy Collector’s Edition dobozt. Hogy mindez megér-e 300 dollárt, nemhogy 600 dollárt, az attól függ, mennyire vagyunk feldobva a Hogwarts Legacyért, de a már elkelt előrendelések alapján egyértelmű, hogy sok Harry Potter-rajongó hajlandó felárat fizetni az ilyen tárgyakért.

Feltételezve, hogy lesznek boltban megvásárolható Collector’s Editions, ezek február 7-én lesznek elérhetőek, három nappal az alapjáték február 10-i megjelenése előtt. Ez a Hogwarts Legacy minden verziójára vonatkozik, kivéve a Switch portot. A Hogwarts Legacy Switch verziójának megjelenési dátuma eltér majd a PC-s, PlayStation és Xbox-os társaitól, bár konkrét dátumot e cikk írásakor még nem jelentettek be.

A Hogwarts Legacy február 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re, a Nintendo Switch verzió is fejlesztés alatt áll.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu