Assassin’s Creed Mirage képek és előrendelői bónuszok szivárogtak ki online

Képek bukkantak fel a neten, amelyeken a rajongók láthatják először az Assassin’s Creed franchise következő fővonalbeli tagját, a Mirage-ot.

 

Amióta az Assassin’s Creed franchise az Assassin’s Creed Origins-szel egy „szelíd” rebootot adott, a rajongók észrevették, hogy a játékok a hagyományosabb akció-lopakodós játékmenet helyett sokkal inkább az RPG elemekre fókuszáló címek felé mozdultak el. Egyesek számára ezek a változások a régi Assassin’s Creed-formulához képest nagyszerűek, míg mások visszavágynak azokhoz az időkhöz, amikor egy rejtett pengés csapás azonnal megölte az ellenséget. Úgy tűnik, hogy a sorozat legújabb, pletykák szerint készülő bejegyzésével a Ubisoft visszatérhet az eredeti Assassin’s Creedhez, magyarán a lopakodós gyökerekhez.

A legújabb játékról, amely a hírek szerint Assassin’s Creed Mirage néven fut majd, rengeteg információ szivárgott ki az elmúlt hónapokban. Most a legújabb, állítólag az Assassin’s Creed Mirage-ról napvilágot látott részletek a jelek szerint a játék borítóját és az előrendelői bónuszküldetést mutatják be, amit a rajongók kapnak, ha a megjelenés előtt készpénzt áldoznak a címre. Látszólag a ScriptLeaksR6 osztotta meg először a Twitteren, egyelőre nem sikerült ellenőrizni, hogy ezek a képek legitimek-e vagy sem, de az interneten megemlítették, hogy egy pillanatra felbukkantak a Ubisoft áruházában.

Az Assassin’s Creed játékokhoz évek óta hozzátartoznak az előrendelői bónuszküldetések, így logikus, hogy a Mirage is tartalmazni fog egyet. A szivárgás szerint az Assassin’s Creed Mirage előrendelői küldetése a „The Forty Thieves Quest” nevet viseli, utalva az iraki folklór (azaz az Ezeregyéjszaka meséi) egy népszerű meséjére, aminek van értelme, tekintve, hogy a Ubisoft legújabb játéka a régóta futó franchise-ban állítólag Bagdadban játszódik.

Amellett, hogy állítólag az Assassin’s Creed Mirage előrendelői bónuszát is felfedték, a borítóképen a játék bérgyilkosa is látható, aki úgy tűnik, hogy jobb kezében kardot, másik kezében pedig az ikonikus rejtett pengét tartja. Ha hihetünk a készülő cím korábbi kiszivárogtatásainak, akkor ez a karakter valószínűleg Basim, aki állítólag az Assassin’s Creed Mirage főszereplője lesz. Basim korábban az Assassin’s Creed Valhalla történetében is szerepelt, így lehetséges, hogy a játékok hasonló korszakot fognak átélni.

Úgy tűnik, a rajongók hamarosan megtudják, mennyi igazság van ezekben a kiszivárogtatásokban, amikor a Ubisoft szeptember 10-én megtartja Forward livestreamjét, amelyet az Assassin’s Creed franchise jövőjének szentel. A Mirage mellett, amely a jelek szerint visszaviszi a sorozatot a gyökerekhez, hamarosan megjelenik az Assassin’s Creed Infinity is, amely egy csomó különböző történelmi helyszínt fog tartalmazni, amelyeket a játékosok egy játékon belül élhetnek át.

Az Assassin’s Creed Mirage a hírek szerint fejlesztés alatt áll.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu