[UF 2022] Három Ubisoft-játék érkezik exkluzívan a Netflixre, köztük egy Assassin’s Creed is

A Ubisoft és a Netflix új együttműködést jelent be, amelynek keretében a Ubisoft három franchise-játékát teszi elérhetővé a streaming platformon, és szerepel köztük egy Assassin’s Creed cím is.

 

A mai hivatalos Ubisoft Forward livestreamben a Ubisoft csapata a virtuális színpadon üdvözölte egyik új partnerét, a Netflixet, hogy bejelentsen néhány új játékot. A Netflix játékokért felelős alelnöke, Mike Verdu beszélt a Ubisoft és a Netflix közötti folyamatos együttműködésről, amely három új játékot hoz a streaming platformra. A bejelentett játékok a Valiant Hearts és a Mighty Quest for Epic Loot folytatásai, valamint egy újabb Assassin’s Creed cím.

A Netflix tavaly novemberben kezdett el mobiljátékokat kínálni a streaming-ügyfeleknek, akkor öt játékkal. A kezdeti induló címek között szerepelt két Stranger Things játék, amelyek az azonos című népszerű Netflix Original alapján készültek. A Netflixnek egyelőre nem sikerült nagyot dobnia a játékpiacon, de az biztos, hogy egyhamar nem áll le. A Ubisoft szoros partnere volt a Netflixnek a játékok terén tett utazása során, ami magában foglalja a Stranger Things DLC kiadását a Far Cry-hoz.

Három Netflix-exkluzív játék lesz három különböző Ubisoft-franchise-ból: Valiant Hearts, Mighty Quest és Assassin’s Creed. Bár ezekről a játékokról még sok mindent nem árultak el, Verdu elárult néhány fontos részletet róluk. A legfontosabb, hogy mindegyik ingyenes lesz a Netflix-előfizetők számára, és nem lesznek reklámok vagy ellentmondásos mikrotranzakciók. Az első, a Valiant Hearts folytatása 2023 januárjában jelenik meg, az új Mighty Quest játék pedig később, 2023-ban. Az Assassin’s Creed címnek még nincs megjelenési dátuma.

A Valiant Hearts 2 a Ubisoft Valiant Hearts című játékának utódja: The Great War, a LucasArts által inspirált kalandjáték. A Netflix szerint az a csapat fejleszti, amely az eredeti mögött állt, ami az egyik legjobb világháborús játék volt. Egyelőre nem világos, hogy a folytatás az 1. világháborúban játszódik-e, vagy a 2. világháborús témában halad tovább. A Netflix nem sokat árult el az akció-kalandjáték – vagy ahogy a Netflix szereti hívni, a roguelite ihlette hack-and-slash kalandjáték – Mighty Quest for Epic Loot című utódjáról.

Végül a harmadik, és a három játék közül vitathatatlanul a legérdekesebb egy új Assassin’s Creed cím lesz. A játéknak még nincs címe, és sok mindent még titkolnak róla, de azt már tudják a rajongók, hogy egybe fog esni a Netflix közelgő Assassin’s Creed élőszereplős tévésorozatának indulásával – bár még egyiknek sincs megjelenési dátuma. Az összes játék a Netflix alkalmazáson keresztül lesz megtalálható, amely mostantól saját Játékok füllel rendelkezik, és letölthető az App Store-ból vagy a Google Play-ből.

Forrás: Gamerant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu