[SOP] A God of War: Ragnarok egy észbontó gameplay trailerrel jelentkezett! [VIDEO]

A PlayStation-exkluzív God of War: Ragnarok novemberben érkezik PS4-re és PS5-re, de előbb mélyebben elmerülhetünk a történetében.

 

 

A legutóbbi State of Play show fénypontja – nem meglepő módon – egy lenyűgöző új trailer volt a God of War: Ragnarokról, a Santa Monica Studio várva várt játékáról, amely november 9-én érkezik PlayStation 5-re (vagy PS4-re, ha még nem tetted meg a generációs ugrást). Mostanra valószínűleg már több mint ismerősek a karakterek, akik meghatározzák majd az északi Kratos legújabb sztori-ívét, köztük Atreus, Thor és még sokan mások.

A God of War Ragnarok megjelenésekor egy különleges DualSense kíséri a játékot.

 

 

 

 

A God of War-saga szokásos epikusságával ez a trailer lehetővé tette számunkra, hogy élvezhessünk néhány igen árulkodó történetrészletet, láthattunk több főszereplőt is, akikkel interakcióba lépünk/harcolunk majd a kaland során, és természetesen a PS2-es időkben született sorozatra oly jellemző brutális akciójelenetekből sincs hiány.

Az egyik legmeglepőbb dolog a trailerben az, hogy milyen változatos környezetben fog Kratos és Atreus megküzdeni a legkülönfélébb ellenségekkel. A videóban láthattuk Spárta szellemét új harci képességek alkalmazásával, és a maximális feszültséget ígérő, nagyon látványos jeleneteket is megélhetünk majd.

Láthattuk Thort és más északi isteneket, szörnyeket akcióban.

 

 

 

 

Zárásként ez a trailer megmutatta az új God of War egyik legjobban várt összecsapását is, amely arra szolgált, hogy akcióban láthassuk Thor dizájnját a Ragnarok-ban.

A State of Play bemutatót a God of War Ragnarok alapján készült vezeték nélküli DualSense bejelentése kísérte. „Hűvös kék és sarki fehér dizájnját az északi Midgard világa ihlette” – olvasható a PlayStation blogon. „Egy medve és egy farkas képe is díszíti, amelyek Kratost és Atreust jelképezik.” A kontroller a játék megjelenésével egy időben, november 9-től lesz megvásárolható, bár az előrendelések szeptember 27-én indulnak.

Forrás: PlayStation.Blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu