Új God of War: Ragnarok-térképet mutattak be a fejlesztők! [VIDEO]

A God of War: Ragnarok új gameplay videója a Világfa kilenc birodalmának egyikébe, Svartalfheimbe kalauzolja az érdeklődőket.

 

 

A God of War: Ragnarok az egyik legjobban várt cím, amely idén ősszel érkezik PlayStation konzolokra, és a játékosok elvárásai a megjelenés előtt minden héten egyre csak nőnek. Most a Game Informer adott ki egy új gameplay videót a God of War: Ragnarokhoz, amely az új térképre, Svartalfheimre koncentrál. Svartalfheim, más néven Nidavellir a törpök hazája az északi mitológiában, és a Világfa, Yggdrasil kilenc birodalmának egyike. Odin eredetileg megtiltotta a többi birodalomba való bejutást, de Kratos és Atreus a God of War: Ragnarokban végre mind a kilenc birodalomba elmerészkedik.

Az apa-fiú duó számos képességet használ majd eszköztárukból, miközben bejárják az ősi törpök birodalmát.

A Game Informer Svartalfheim gameplay videójában Kratos és Atreus Mimirral hajózik be a birodalomba. Svartalfheim hatalmas technikai csodákkal, kiterjedt városokkal, mesterséges vízcsatornákkal és bonyolult rejtvényekkel várja a játékosokat a God of War: Ragnarokban. A játékosoknak Kratos elemi erejét kell használniuk, hogy eligazodjanak a romok között, új utakat hozzanak létre, és megoldják a fent említett rejtvényeket. Kratos a játékmenet-videóban a Leviathan fejszéjét használja egy gejzír megfagyasztására és egy újonnan kialakított ösvényen való előrehaladásra. Jellegzetes Blades of Chaos pengéivel is szétszedhet tárgyakat, például nagy törp edényeket, a kör gomb megnyomásával.

Atreus segíti Kratost svartalfheimi hőstetteiben a harcban és azon kívül is. James Riding vezető pályatervező és Jon Hickenbottom pályatervező elmondta, hogy a Sony Santa Monica csapata a God of War (2018) folytatásának pályaterületein a játékmenetet szerette volna továbbfejleszteni „több változatossággal és vertikalitással”. Ennek eredményeképpen Svartalfheim egy nagyon nagy birodalom, és gazdag tartalomban felfedezhető a God of War: Ragnarokban.

Ez egy olyan folytatás, amely nagyban kibővíti a 2018-as eredeti játék játék játékmenet-koncepcióit és terjedelmét.

A Game Informer legújabb gameplay-videója megerősíti azt az elképzelést, hogy a fejlesztők olyan élettel teli és túlvilági birodalmakat szeretnének létrehozni, amelyek túlszárnyalják a korábbi God of War-játékokban elérhetőt.

2022-ben hiányolta a Sony Interactive Entertainment a változatos first-party PlayStation-játékok sorát, de a God of War: Ragnarok úgy tűnik, hogy ezt a generáció egyik legambiciózusabb játékaként pótolni fogja. Idén novemberben az északi saga fináléjának kell beváltania az elmúlt években felépített elvárásokat.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu