Jön a Constantine folytatása, Keanu Reeves főszereplésével!

MOZI HÍREK – A Warner Bros. bejelentette a 2005-ös Keanu Reeves-film, a Constantine folytatását, melyben Reeves újra eljátssza a közkedvelt címszerepet.

Már régóta váratott magára, de úgy tűnik, hogy a 2005-ös DC-thriller, a Constantine sokszor pletykált és a rajongók által követelt folytatása végre fejlesztésbe kerül, és Keanu Reeves visszatér a főszerepben. A Deadline beszámolója szerint Reeves újra együtt lesz az eredeti film rendezőjével, Francis Lawrence-szel, a folytatást pedig Akiva Goldsman írja majd, a producere pedig J.J. Abrams Bad Robotja lesz Goldsman Weed Road Pictures-ével együtt.

Ha a DC világának rajongók által kedvelt karaktereiről van szó, Keanu Reeves természetfeletti ördögűzőt és démonológust alakító John Constantine ott lesz a legnagyobb képregényhősök között, mint például az Igazság Ligája tagjai, és 17 évvel a karakter eredeti mozifilmje után úgy tűnik, hogy a rajongók vágya, hogy Reeves újra láthassa a szerepét, végre teljesül.

Manapság általában elvárható, hogy minden sikeres képregényfilm automatikusan zöld utat kapjon a folytatáshoz, de 2005-ben még az sem tűnt elégnek, hogy 200 millió dollárt hozzon, hogy a Constantine folytatása azonnal produkciós fázisba kerüljön. Persze Reeves nem éppen tétlenül várta, hogy a Warner Bros. megkeresse őt, jelenleg a John Wick-franchise közepén jár, valamint nemrég, tavaly év végén visszatért a Mátrix-franchise-hoz, és a DC szuperállatok ligája című sorozatának is ő adta Batman hangját. Természetesen a hír, hogy most ismét ő hozza el a Constantine-t a mozivászonra, nagyon tetszeni fog a rajongóknak, akik egyszerűen nem tudnak elég Keanu Reeves-jóságot kapni az életükben.

 

Úgy volt, hogy lesz egy John Constantine-sorozat, amely a múlt hónapban érkezett volma az HBO Maxra, de Zaslav kinyírta azt is

 

Az elmúlt hónapokban sok változás történt a Warner Bros. Discovery-nél, különösen, ami a DC-produkciójukat illeti, mind a mozikban, mind az HBO Max-on. Miután számos sorozatot és filmet töröltek, köztük a Batgirl nagy port kavart selejtezését is, az egyik, ami úgy tűnt, hogy halad előre, az egy Constantine-sorozat volt, és csak a múlt hónapban mondták, hogy a sorozat szilárd alapokon áll, de nincs köze Reeves filmjéhez vagy Constantine más, a képernyőn már felfedezett változataihoz. Azt mondták:

„Az egyik HBO Max projekt, amelyre a források szerint szilárd talajon áll és tovább halad, az a Constantine, a DC Comics karakterének sötétebb újraindítása Guy Bolton brit írótól. A projekt egy változatos főszerep köré épül, nem pedig az, akit Matt Ryan alakított az NBC 2014-es sorozatában és a The CW’s Arrowverse, vagy a 2005-ös Keanu Reeves játékfilmben.”

Aztán alig egy hónappal később az a sorozat már halott az HBO Maxnál, Abrams most úgy tűnik, helyette a filmen dolgozik. A filmmel kapcsolatban valószínűleg a jövőben még több információ érkezik majd, de egyelőre a legtöbb rajongónak elég, ha csak annyit tudnak, hogy Reeves visszatérése a szerepbe most már nagyon valószínű.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu