Oltári nagy égés a Rockstarnak: rengeteg Grand Theft Auto VI szivárgás! [VIDEO]

És mivel a Take-Two a YouTube-os feltöltést szerzői jogokra hivatkozva eltávolította, nem csoda, hogy komolyan kell vennünk a témát.

 

Először is kezdjük a videóval, amit mi szépen letöltöttünk (úgyhogy a Take-Two tehet egy szívességet), és innen le lehet tölteni az 53 perces felvételt, ugyanis ezúttal is sok szerencsét kívánunk a kiadónak, hogy a merevlemezünkről törölje az anyagot a Grand Theft Auto VI-ról, amit állítólag ugyanaz az illető szivárogtatott ki, aki nemrég az Ubert is feltörte. Nem viccelt: a játék forráskódjából megközelítőleg tízezer sornyit publikált.

Ez már önmagában is súlyos, de a Bloombergnek író Jason Schreier megkérdezte a Rockstaros forrásait, és a Twitteren megerősítette, hogy a Grand Theft Auto VI-ból származnak a felvételek, és nem valami hoax az egész. A szivárgás persze a játék korai változatából származik, így az új GTA érthető módon befejezetlen, és ez a Rockstarnak egyfajta rémálom lett (miközben a játékipar kb. akkora szivárgásáról van szó, amit legutóbb a Half-Life 2 esetében láthattunk…), ugyanis ez a munkájukba is bele fog szépen zavarni. Ezzel a vezetőség afelé hajlik majd, hogy korlátozzák az otthonról való munkát, és még nem tiszta, hogy a szivárgásnak mekkora következményei lehetnek.

A hacker a GTA Forumson azzal szerkesztette a posztját, hogy a szivárgása eléggé elterjedt, és 3000 Telegram üzenetre kelt fel. Arra kéri a Rockstart és a Take-Two-t, hogy írjanak neki egy emailt a [email protected] a céges emailcímükről, vagy a Telegramon egy olyan üzenetet küldjenek, amiben a 22559219889638875756 szám felbukkan. Igyekszik elolvasni mindent, de már most felajánlotta, hogy hajlandó megállapodást kötni a Take-Twoval.

Ez azt jelenti, hogy a szivárogtató még többet is közzétehet a Vice City-ben (is?) Grand Theft Auto VI igazán korai állapotú kiadásából (lehet, hogy 2025-ig meg sem jelenik, és most nem kizárt, hogy ebből még 2026 is lehet), hacsak nem kap egy megfelelő összeget. És mivel a Take-Two hülyére keresi magát a Grand Theft Auto Online-on, van miből fizetni…

Forrás: WCCFTech, VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu