Megérkezett az Xbox Game Pass legfrissebb játéka – de mi várható még októberben?

Az Xbox Game Pass még nem fedte fel a 2022 októberi játékok teljes listáját, de megerősítette, hogy október 4-én egy új cím érkezik.

 

 

Egy új játékot erősítettek meg az Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatáshoz, amely a mai naptól csatlakozik a kínálathoz. Meglepő módon a Microsoft a 2022 októberének első két hetében érkező összes új játék helyett csak ezt az egyet hozta nyilvánosságra. A rajongóknak talán még a hét végéig várniuk kell a megfelelő leleplezésre, de addig is kaptak egy játékot, amely október 4-én csatlakozik a kínálathoz.

A korábbi bejelentések számos játékot megerősítettek, amelyek 2022 októberében érkeznek az Xbox Game Passra, köztük számos első napi megjelenést. Most pedig a hivatalos Twitter-fióknak köszönhetően az előfizetők egy újabb játékról tudnak, amelyre ebben a hónapban számíthatnak.

Október 4-től, keddtől az Xbox Game Pass előfizetők a Chivalry 2 című középkori közelharci játékkal játszhatnak.

A Chivalry 2 először tavaly jelent meg különböző platformokra. Többnyire pozitív kritikákat kapott. Sokkal jobb értékelést adtak neki, mint megosztóbb elődjének, a Chivalry: Medieval Warfare-nek. Úgy tűnik, remek kiegészítője lehet az Xbox Game Pass kínálatának. Lehetséges, hogy október 4-én más címek is csatlakoznak majd hozzá, de a Microsoft még nem fedte fel az októberben érkező új játékok teljes listáját. Így a rajongóknak várniuk kell a további információkra ezen a fronton.

Habár az összes érkező címet nem ismerjük, de korábban már több játék is megerősítést nyert. Október 6-án a szintén középkori fantasy játék, a Medieval Dynasty csatlakozik az Xbox Game Passhoz, október 11-én pedig a Coral Island (PC Game Passra) és az Eville.

A PC Game Pass október 13-án a Dyson Sphere programot is megkapja.

Az Xbox Game Pass előfizetők október 20-án a Norco, október 21-én a Persona 5 Royal, október 27-én pedig a Gunfire Reborn című játékra is számíthatnak. Ezeken a játékokon kívül is várható pár új Game Pass-játék 2022 októberére. Különösen a horrorjátékok rajongói számára lehetnek vonzóak, akik a halloweeni szezonban keresnek maguknak valamit.

Az egyik ilyen játék a Scorn, egy első személyű, felkavaró művészeti stílusú horrorjáték, amely október 14-én jelenik meg, a korábbi október 21-i megjelenési dátumról előrébb hozva. Egy másik az A Plague Tale: Requiem, amely október 18-án csatlakozik a kínálathoz. Végül pedig ott van a Signalis, amelyet a régi vágású túlélőhorror-játékok ihlettek, és október 27-én csatlakozik a Game Passhoz.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu