Gotham Knights: felejtsük el a 60 FPS-t!

Ez valami hihetetlen: a WB Games Montréal bejelentette, hogy nem kap a játék teljesítményre kihegyezett grafikus módot, holott manapság már az összes AAA játék rendelkezik ilyennel!

 

Először a ResetEra fórumon bukkant fel az, hogy a Gotham Knights PlayStation 5 verziója csak a fényerőt, a kontrasztot, a szaturációt és a HDR-t engedi módosítani a grafikus beállítások között. Hozzátette, hogy nem fog másodpercenként 60 képkockával futni a DC-képregényuniverzum játéka. A felhasználó állítólag a megjelenés előtt kapott egy példányt a játékból, ami ráadásul egy nagy patchet is igényelt, így ne lepődjünk meg, ha majd egy kiadós frissítéssel kezdenünk a Batman utáni életet Gotham városában…

Aztán a Gotham Knights hivatalos Discordján a WB Games Montréal szóvivője ezt írta: „Tudom, hogy sokan afelől érdeklődtök, hogy konzolon rendelkezésre áll-e a Gotham Knightsban a teljesítményes [grafikus] mód. A játékunkban levő funkciótípusok miatt (pl. teljesen független co-op élmény a nagy részletességű nyílt világunkban) nem olyan egyszerű, hogy alacsonyabbra vesszük a felbontást, hogy nagyobb FPS-t kapjunk. Ebből az okból kifolyólag a játékunknak nincsen teljesítmény/minőség kapcsolója, és konzolokon 30 FPS-sel fog futni.”

Emellett a stúdió megerősítette, hogy a játék megjelenése után nem sokkal egy négy fős, új co-op játékmódot is kap majd, ami Heroic Assault néven fut. Erről ezt írta a kanadai csapat: „A Heroic Assault egy hamarosan megjelenő játékmód, amely elkülönül a fő sztorikampánytól. Az önálló mód legfeljebb négy játékost támogat online kooperatív játékban, és egy külön arénaszerű környezetet biztosít, ahol minden emeleten (összesen 30 emeleten) speciális célokat kell teljesíteni és ellenségeket kell legyőzni.”

A Gotham Knights október 21-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re (Denuvóval), miután törölték a PlayStation 4, Xbox One portokat. A Heroic Assault játékmód megjelenési dátuma is ismert: erre november 29-én számítsunk, hacsak nem lesz további bonyodalom körülötte, és végül átcsúszik 2023-ra. Azért a 60 FPS hiánya szomorú…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu