Az Assassin’s Creed Odyssey Kassandrájáról mintázhatták a GotG-játék egyik szereplőjét?!

Az Assassin’s Creed Odyssey Kassandráját alakító színésznő egy vicces részletre mutatott rá karakterével és a Guardians of the Galaxy Lady Hellbenderével kapcsolatban.

 

 

Habár az Assassin’s Creed Odyssey megosztó cím a franchise történetében, az egyik karakter, aki továbbra is szuper népszerű, az a Melissanthi Mahut által alakított kanonikus főszereplő, Kassandra. A színésznő számos tévészerepből is ismert, de az Assassin’s Creed-közönség körében azonnal Kassandrára asszociálnak.

Mahut elég sokat foglalkozik az Assassin’s Creed közösséggel, és nemrég rámutatott valamire Lady Hellbenderrel kapcsolatban.

Elismeri, hogy későn jött, de ha egy AC-rajongó nem játszott az Eidos Montreal Guardians of the Galaxy-val, akkor az ő tweetjéből értesülhetett erről az érdekes egybeesésről.

Röviden és tömören rámutat, hogy Lady Hellbender pont úgy néz ki, mint Kassandra. A közösség is örömmel vette, hogy ő is felismerte a kapcsolatot, és tovább folytatta, hogy az AC közösségben sokan „kék Kassandrának” nevezték Lady Hellbendert a megjelenéskor. Kicsit hátborzongató, de tényleg, az egyetlen igazi különbség a haj pontos árnyalata és a nyilvánvalóan kék bőr. Ha Lady Hellbender haját befestjük, akkor a rajongóknak Kassandra lenne az űrben.

Furcsa módon azonban nem ez az első alkalom, hogy egy NPC úgy néz ki, mint Kassandra.

Amikor az Assassin’s Creed Valhalla megjelent, sokan gyorsan megjegyezték, hogy Randvi mennyire hasonlít Kassandra. Egy ponton voltak olyan elméletek, hogy ők egy és ugyanaz. Mint sokan tudják, Kassandrának sikerül évezredekig élnie Hermész pálcájának köszönhetően, amit az Assassin’s Creed Odyssey végén Laylának ad át. A kettőjük hasonlóságát még viccnek is beállította a Ubisoft. Hiszen, amikor Kassandra megjelenik a Valhallában (crossover formájában), Eivor azért találja meg, mert Randvit keresi. Kettejüknek ugyanis egyforma a személyleírása.

Persze valószínűtlen, hogy Lady Hellbender-nek bármi köze lenne ehhez, de egy picit azért kísérteties, hogy a rajongók mindenhol, így más címekben is, a halhatatlan Kassandrát látják…

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu