Troy Baker, Joel hangja a The Last of Us játékokból az HBO-sorozat forgatási helyszínén volt és elmondta róla a véleményét

MOZI HÍREK – A The Last of Us sztárja, Troy Baker elárulta, hogy szerepet kap az HBO hamarosan induló sorozatában Pedro Pascal főszereplésével és elmondta, mik a tapasztalatai a forgatásról.

 

A legendás videójátékos szinkronszínész, oly sok AAA játék főszereplője, Troy Baker nyilatkozott az HBO The Last of Us című tévésorozatában játszott szerepéről, és elárulta, hogy valóban volt alkalma beszélgetni az élőszereplős Joellel, Pedro Pascallal.

Troy Baker játszotta Joelt a The Last of Us videojátékokban, felejthetetlen alakítást nyújtott Joelként, és neki is kösz, hogy a rajongók beleszeressenek a karakterbe. Ez elengedhetetlen volt ahhoz, hogy a megosztó folytatás működjön, és bár az ő története a végéhez ért, az HBO hamarosan induló tévésorozatában újra elmesélik majd.

Ebben a Mandalorian sztárja, Pedro Pascal fogja alakítani Joelt, és hatalmas izgalmakkal várják az adaptációt. Nemrégiben egy első előzetes is napvilágot látott, ami határozottan lenyűgözött, a rajongók pedig örömmel fogadták a híreket, miszerint Barker is szerepet kap a sorozatban.

A színész a Batman and Superman: Battle of the Super Son című filmben Batman szerepéről beszélgetve elárulta, hogy beszélhetett-e Pascallal, és hipnotizálta a The Last of Us tévésorozatban játszott szerepét.

„Volt egy csodálatos beszélgetésem Pedróval, amit meghagyok a sorozat adásáig, így nem lesznek spoilerek róla, de határozottan elmondhatom, hogy az első forgatási napomon körülnézhettem ezen a gyönyörű helyszínen… és meg kellett csípnem magam” – árulja el Barker. „Nem tudtam elhinni, hogy ott vagyunk.”

„Ha tíz évvel ezelőtt visszamentél volna, és azt mondtad volna: ‘Ez a meghallgatás, ahová most besétálsz ehhez a játékhoz… fogalmad sincs, milyen sikeres lesz, és mennyire befogadják majd az emberek. Ja, és Kanadában fogod forgatni az egyik legdrágább HBO-sorozatot, amit valaha is csináltak!’. Soha nem hittem volna neked.”

„A történet, amit ott elmesélünk, akárcsak a Szuperfiúkkal, olyasmi, amit a rajongók és azok az emberek, akiknek eddig még nem volt lehetőségük belépni ezekbe a karakterekbe, értékelni fognak” – lelkesedett. „Megtiszteltetés számomra, hogy részese lehetek ennek.”

Mi már határozottan várjuk a videojáték-siker kis képernyős változatát, és nagyon kíváncsian várjuk, hogy Baker miként kapcsolódik bele ebbe. Ahogyan a Nathan Drake-et alakító Nolan North cameo megjelenése az Unchartedben is helyesnek tűnt a Sony részéről, úgy örülünk, hogy az HBO sem hagyta figyelmen kívül a színész hozzájárulását a Joel megalkotásához.

A The Last of Us premierje valamikor 2023-ban lesz az HBO-n.

Forrás: ComicBookMovie

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu