Jamie Lee Curtis szerint az új Haunted Mansion film ijesztő és vicces lesz egyszerre

MOZI HÍREK – A Disney közelgő Haunted Mansion remake-jének főszereplője Jamie Lee Curtis lesz egy olyan filmben, amelyben a „félelmetes, szellemes dolgok” mellett rengeteg humor is lesz.

 

Újabb részleteket árultak el a The Haunted Mansion című kísérteties történet újragondolásáról, amely a Disney-nél készül, és amelynek főszerepét Jamie Lee Curtis játssza. Curtist egyelőre a nagyvásznon láthatjuk új filmjében, a Halloween véget ér című alkotásban, amelyet most játszanak a mozikban, bár a Peacockon streamelni is lehet. Ha nem tervezi, hogy egyelőre több Halloween-filmet készít, bár a The Haunted Mansion című filmben való közelgő szerepét tekintve nem vonul ki a horrorból.

Az Entertainment Weeklynek adott új interjújában Curtis elárult néhány új részletet a filmről, bár túl konkrétumokat nem árulhatott el. Elkotyogta, hogy bár lesznek benne ijesztő pillanatok, sok humorral is megspékelve. Curtis a továbbiakban elmondta, hogy Justin Simien rendező „valami finomat” főzött ki azzal, amit a rajongóknak tartogat a The Haunted Mansion. Ahogy Curtis elmagyarázza:

„Azt hiszem, megtalálták az ijesztő, a vicces és a kalandos részek édes pontját. Tudjátok, ez a főzés. Alig főzök, állandóan próbálkozom a főzéssel, és minden az összetevőkről szól, aztán a keverékről és az időről, és mindig nehéz tudni, hogy valami finomat fogsz-e készíteni? És abból, amit látok és hallottam, Justin valami finomat készített. Modern, friss, régimódi, és ijesztő, de nem olyan ijesztő, mint egy szörnyfilm. Ez olyan ijesztő, mint egy Disney-film, és vicces. Ha elmentek arra a körhintára, akkor az ijesztő, kísérteties dolgok mellett rengeteg humor is van benne.”

 

MOZI HÍREK - A Gyilkos Halloween című filmet - amely eredetileg tavaly jött volna ki a mozikban, de a járvány miatt el kellett halasztani a bemutatót - rendkívül aktuálisnak tartja a főszereplő Jamie Lee Curtis. Voltaképpen még örül is a késésnek.
Jamie Lee Curtis megosztott egy részletet a karakteréről

 

Megkockáztatva, hogy feldühíti az egeres céget, Curtis megosztott egy szórakoztató tényt a The Haunted Mansionról. Azt ugratta, hogy a karaktere viseli a legszebb ruhákat, amiket valaha is felvett egy filmben, és bár ez semmit nem árul el a cselekményről, de arra utal, hogy Curtist másképp láthatjuk majd, mint eddig bármikor.

„Valamit elárulok – hirtelen bejön a Disney, megragad a torkomnál fogva, kivisz és elver. Soha életemben nem viseltem még olyan gyönyörű jelmezeket, mint amilyeneket [a] Jeffrey Kurland [a Haunted Mansion jelmeztervezője] készített nekem ebben a filmben – életemben. Ez az én nagy titkom!”

A Haunted Mansion 2023 augusztusában érkezik. Curtis mellett a The Haunted Mansion főszereplői Rosario Dawson, LaKeith Stanfield, Owen Wilson, Jared Leto, Danny DeVito és Tiffany Haddish.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu