Marvel’s Midnight Suns: karakterekkel és küldetésekkel is bővít a rajt után [VIDEO]

A Firaxis (ami miatt joggal nevezhetjük Marvel-féle XCOM-nak a játékot, ugyanis ők álltak például az XCOM 2 mögött is…) és a 2K (= Take-Two) elárulta, hogy a halasztáson is átesett játék hogyan bővül a megjelenése után.

 

A Marvel’s Midnight Suns is rendelkezni fog egy season pass-szal, amit vagy külön megvehetünk, vagy a játék drágább, Legendary Edition változatával megkaphatjuk. Az első DLC pakkal érkezik Deadpool, a nagyszájú, de aranyszívű zsoldos, aki eléggé jártas a durva erőszakban, miközben folyamatosan, jó hangulattal dönti le a negyedik falat (azaz a nézők, játékosok felé irányuló megjegyzésekkel rendelkezik; és ezúttal is Nolan North szólaltatja meg). A második DLC pakk Venomot hozza magával. Pókember egyik nagy ellenfele ugyanazokkal a szimbiótatámadásokkal rendelkezik, amik korábban az Éjféli nap (a Midnight Suns magyar elnevezése!) csapatát veszélyeztette.

A harmadik pakkal Morbius jön. Az egyik eredeti csapattag egy remek tudású biokémikus, aki egy élő vámpírrá változtatta magát, holott csak a saját, ritka vérbetegségét próbálta meggyógyítani. A negyedik csomaggal pedig Storm (Vihar) érkezik az X-Menből. Képes a szelet, a villámot, az esőt, és úgy általában véve saját ízlésére szabni az időjárást. A négy új karakter és képességei mellett új sztoriküldetéseket, az Abbey számára új fejlesztést, továbbá plusz skineket és kosztümöket kapunk a DLC-kkel. A season pass a legendary premium pakkal huszonhárom további skint biztosít (pl. Amerika Kapitány – Future Soldier, Vasember – Iron Knight, Pókember – Demon Spider, Penge – Blade 1602; ezek a megjelenéstől számítva elérhetőek lesznek, és a lenti képen pont ezek tekinthetőek meg).

A Marvel’s Midnight Suns PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re (Steam, Epic Games Store) december másodikán fog megjelenni, míg a PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch hármas egy későbbi, nem ismert időpontban kapja meg a játékot. Feltehetőleg 2023 elején számíthatunk a Marvel-féle (vagy inkább Disney… hisz övék a Marvel is) XCOM-ra. Nem kizárt, hogy a PS4/X1 portot itt is törlik…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu