William Shatner „megkeseredettnek” nevezte George Takeit és a régi Star Trek szereplőgárdát

MOZI HÍREK – William Shatner ismét összeveszett egykori Star Trek sztárjaival, és azt mondja, nincs türelme hozzájuk.

 

William Shatner sosem félt kimondani a véleményét, és most is ezt tette, amikor arról volt szó, hogy mit érez azzal kapcsolatban, ahogyan néhány régi Star Trek-sztártársa beszélt róla a közös munka óta. Shatner a sorozat több sztárjával is összeveszett már, és a The Timesnak adott nemrégiben megjelent interjújában George Takei-t és a többi szereplőt, akiket „ezeknek az embereknek” nevezett, és akik kritizálták a forgatáson tanúsított viselkedését, amikor a forgatás leállt.

Shatner Takeira tett megjegyzései abból eredtek, hogy egykori sztárkollégája véleményezte a Jeff Bezosszal közös űrutazását. Takeit annak idején megkérdezték Shatner repüléséről és arról, hogy mi a véleménye róla. Takei nem kertelt, és azt mondta: „Bátran megy oda, ahová már mások is elmentek. Ő egy kísérleti nyúl, 90 éves, és fontos, hogy megtudjuk, mi történik. A 90 éves kor sokkal többet mutat majd az emberi test elhasználódásából, így ő jó minta lesz a tanulmányozáshoz. Bár ő nem a 90 évesek közül a legfittebb példány, tehát ő egy olyan példány lesz, aki nem lesz fitt!”

Most Shatner egy harsány választ adott, mondván, hogy Takei soha nem hagyta abba a nevének „befeketítését”, és tovább szidta a sorozatból mindenki mást is, aki folyamatosan felhozta, hogy állítólag hogyan szokott viselkedni a Star Trek forgatásán, amikor nem a kamerák előtt van. A The Timesnak azt mondta:

„Hatvan évvel néhány incidens után még mindig ezen pörögnek. Nem gondoljátok, hogy ez egy kicsit furcsa? Olyan, mint egy betegség. Kezdtem megérteni, hogy ezt a reklám miatt csinálják. George [Takei] soha nem hagyta abba a nevem befeketítését” – mondta Shatner. „Ezek az emberek megkeseredettek. Elfogyott a türelmem velük szemben. Miért adjunk hitelt az irigység és gyűlölet által emésztett embereknek?”

Mint William Shatner utalt rá, az évek során többször is összeveszett George Takei-vel, legutóbb akkor, amikor Shatner készen állt arra, hogy az űrbe menjen. Az ezzel kapcsolatos megjegyzései mellett Takei azt is célba vette, hogy az egykori Kirk kapitány féltékeny volt a Star Trekben szereplő társára, Leonard Nimoy népszerűségére. Így fogalmazott:

„Egyre hevesebbé vált. Hogy is mondjam? A tévésorozattól kezdődött. Volt egy karakter, akinek a kisugárzása és a titokzatossága olyan volt, mint egy mágnes. Ez volt Spock, a furcsa, hegyes fülű idegen. Ez lenyűgözte a közönséget, és a nők azt gondolták: ‘Én vagyok az, aki fel tudja őt izgatni’. Az ő rajongói levelei ennyien voltak, Leonardé pedig ennyien, és ez feszültséget, bizonytalanságot teremtett [Shatnerben]”.

Shatnernek nem sokáig tartott, hogy válaszoljon erre az áskálódásra, mondván:

„George-nak új hobbira van szüksége. Most kitalál dolgokat. Soha nem láttunk rajongói leveleket. Ezért van annyi titkárnő által aláírt fotó. Alig láttuk George-ot. Legfeljebb hetente egyszer járt itthon – honnan tudhatna ő bármit is? Az egyetlen féltékeny ember George.”

Miután ilyen sokáig tartott, úgy tűnik, hogy a Shatner és a Star Trek-korszakából megmaradt színésztársai közötti békétlenség nem fog csak úgy elhalványulni. Ahogy legutóbbi interjúja is bizonyítja, Shatner úgy tűnik, biztosítani akarja, hogy az utolsó szó az övé legyen a témában, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy interjúi bátran elmennek sok olyan helyre, ahol már jártak korábban.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu