Civilization VI: megérkezett az új Leader Pass, de van egy rossz hír is…

A Civilization VI új Leader Pass-ja 18 hatalmas történelmi személyiséget tartalmaz, különböző korszakokból és kultúrákból.

 

 

A Civilization VI néhány igazán érdekes új arccal gazdagodott. Közülük 12 teljesen új, hat pedig a már meglévő játékbeli vezetők különböző változatai. Ők hat különálló DLC-ben kerülnek a játékba, amelyek 2022 novembere és 2023 márciusa között jelennek meg. A november 21-én megjelenő első csomag a Great Negotiators („Nagy tárgyalók”) címet viseli, és Abraham Lincoln, Mbande Nzinga királynő és Saladin szultán szerepel benne.

A Pass azonban csak PC-re a Steamen és az Epicen keresztül, valamint MacOS-re és iOS-re kerül forgalomba.

A mostani sajtóközlemény nem említi, hogy konzolokon valaha is elérhetővé válik-e az új Leader Pass.

A PC-s játékosok számára, ha megvásárolták a Civilization VI Anthologyt, az új Leader Pass ingyenesen elérhető. Az iOS és macOS játékosok számára a Leader Pass-t külön-külön kell megvásárolni. Néhány csomaghoz előzetes DLC-kre is szükség lesz. Például a Great Commanders („Nagy parancsnokok”) csomaghoz, amelyben Nader Shah (Perzsia) szerepel, a Persia & Macedon Scenario csomagra van szükség.

Ha a játékosok nem rendelkeznek a játékkal, a Civ VI a Steamen 90%-os kedvezménnyel, 6 dollárba kerül november 22-ig.

A Civilization VI Anthology 86%-os kedvezményt kapott 210 dollárról, és jelenleg 30 dollárba kerül.

A Civ VI legutóbbi szezonbérlete a 2020-ban megjelent New Frontiers volt. Ez hasonló, hat DLC-t tartalmazó kiadási formátumot követett. A New Frontiers kiadásában konzolok is szerepeltek, így meglepő, hogy az új Leader Pass csak PC-re, MacOS-re és iOS-re korlátozódik. Az új karakterek teljes listáját az alábbi linken találod.

Forrás: 2K Games

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu