Fontos Steam bejelentetés: itt vannak az őszi kiárusítás, a „Steam Automn Sale” időpontjai! [VIDEO]

Hamarosan kezdődik a Steam legújabb kiárusítása: a „Steam Automn Sale” amely mint mindig, most is rengeteg AAA- és indie-címet kínál majd kedvezményekkel a PC-felhasználóknak.

 

A Steam Autumn Sale 2022 ezen a héten indul, így a játékosok ismét készen állnak arra, hogy kiürítsék pénztárcáikat egy rakás kedvezményes kiadásra. Gabe Newell Steam áruháza az egyik legnagyobb dolog, ami a PC-s játékokkal történt, a kliens a legnépszerűbb módja a játékvásárlásnak és -játszásnak. Amellett, hogy a maga nemében az első volt, az egyik dolog, ami a Steamet ilyen masszívvá teszi a játékközösségben, a folyamatos és mindenekelőtt gyakori kiárusítási események, amelyek rövid időre olcsóbbá teszik a játékokat.

Mindenféle címeket leáraznak az éves Steam-kiárusítások során. Tavaly a Steam Autumn Sale 2021 keretében olyan játékok kerültek forgalomba, mint a Cyberpunk 2077, a Deathloop, a Valve saját Half-Life-ja: Alyx, a Horizon: Zero Dawn és a Red Dead Redemption 2 árai csökkentek. És ez csak egy kis ízelítő abból, ami akciós volt. Azok számára, akik még nem ismerik a Steamet, ezek az események mindig izgalmasak a PC-s játékosok számára, és a következő már nincs messze.

A Steam YouTube-csatornájára feltöltött új videóban bejelentették az őszi kiárusítás időpontjait.

November 22-én, kedden, 10 órától november 29-ig tömérdek játék lesz akciós.

Ez lényegében azt jelenti, hogy az embereknek egy hetük lesz arra, hogy megnézzék, mi van a kínálatban. Ahogy az ilyenkor gyakran előfordul, nem lehet tudni az összes játékot, aminek az árát csökkenteni fogják, de a videó olyan játékokat mutat be, mint a Hitman 3, a Stray, a V Rising és a Slime Rancher 2, és a leírásában hivatkozik is rájuk. Az újonnan érkezőknek és a veteránoknak egyaránt nehéz lesz nem találkozniuk legalább egy-két olyan játékkal az akcióban, amelyet fel akarnak majd venni.

Ráadásul az őszi kiárusításon bejelentik a Steam Award jelöléseket is, és a felhasználók számos kategóriában jelölhetik kedvenc játékaikat, mint például a Legjobb zene, a Leginnovatívabb játékmenet, vagy akár a Legjobb játék, amit megszívtál díj. Ez azt jelenti, hogy a kiárusítási esemény alatt azok számára is lesz valami más, akik nem akarnak vásárolni, vagy nem találtak kedvükre valót.

Bár az olyan áruházak, mint az Epic Games Store jobbak az ingyenes videojátékok terén, nem lehet tagadni a Steam puszta dominanciáját a PC-s piacon. Közel 20 éve kulcsfontosságú része az iparágnak, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kényelmesen fizessenek és letöltsék a kiadványokat, köszönhetően annak, hogy egy kritikus ponton érkezett, amikor a digitális játékok éppen csak elkezdtek beindulni.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu