Az Assassin’s Creed Valhalla videó elmagyarázza, hogyan férhetsz hozzá a „The Last Chapter” DLC-hez [VIDEO]

A Ubisoft egy részletes videós útmutatót tett közzé arról, hogyan férhetsz hozzá az Assassin’s Creed Valhalla The Last Chapter című játékához, amint a jövő hónap elején megjelenik az utolsó DLC.

 

A Ubisoft pénteken egy részletes videós útmutatót tett közzé arról, hogyan lehet hozzáférni az Assassin’s Creed Valhalla The Last Chapterjéhez. Bár sok lelkes rajongó valószínűleg már teljesítette a játék utolsó DLC-jének feloldásához szükséges előfeltételeket, a most közzétett videó egyfajta ellenőrzőlistaként szolgál azok számára, akik vagy a 2020-as megjelenés óta nem tértek vissza az Assassin’s Creed Valhallához, vagy csak nemrég kezdtek el játszani vele, de szeretnék megtudni, hogyan ér véget Eivor története.

Az utolsó fejezet az Assassin’s Creed Valhalla 1.62-es frissítésének részeként kerül a játékba, amely a tervek szerint december 6-án jelenik meg. A DLC Eivor történetének epilógusaként fog szolgálni, amelyet a Ubisoft az Assassin’s Creed Valhalla segítségével mesélt el az elmúlt két évben. Egy pár hónappal ezelőtti teaser megerősítette, hogy a The Last Chapterben Eivor és Havi kapcsolatát vizsgálják majd újra, bár a fejlesztők ennyiben nem voltak hajlandóak nyilatkozni az új történetszálról. A mai videó ugyan megemlíti, hogy ebben az utolsó küldetésben a főhős újra találkozik „régi barátokkal és ellenségekkel”, de nem részletezi ezt a homályos kijelentést.

Ehelyett a videó többi része a The Last Chapter elérésének előfeltételeinek felvázolására összpontosít, amelyekből négy van. A legidőigényesebb követelmény a fő történetszál befejezése Anglia összes területének hűségesküjével, ami önmagában valószínűleg körülbelül 60 órát vesz igénybe. Ezután következnek az asgardi és a jotunheimi küldetéssorok, amelyek egyenként akár tíz órát is igénybe vehetnek. Végül a játékosoknak az Order of the Ancients összes célpontját ki kell iktatniuk, hogy leleplezzék a vezetőjét, és a településüket ötödik szintre hozzák – Jomsviking laktanya építésével együtt -, mielőtt az epilógusba jutnának, derül ki a videóból.

Ez a két utolsó követelmény a várható játékidőt 100 óra fölé emeli azok számára, akik a The Last Chapterhez szeretnének hozzáférni. Hogy ez egy ésszerű időigény, amit a játékosok elé kell-e tárni, az elmúlt években sok polkorrekt vita tárgyát képezte a fandom körében, sok játékos úgy érezte, hogy az Assassin’s Creed Valhalla DLC fárasztó.

Az Assassin’s Creed Valhalla közelgő narratív lezárását követően a Ubisoft a közelgő Assassin’s Creed Mirage befejezése felé fordul. A régóta futó sorozat következő részét állítólag egy Valhalla DLC-nek képzelték el, mielőtt a projekt egy teljes értékű folytatássá bővült volna, amely a tervek szerint valamikor jövőre jelenik meg.

Az Assassin’s Creed Valhalla már elérhető az Amazon Luna, PC, PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X/S kínálatában. A játék Google Stadia verziója a szolgáltatás 2023. január 18-i bezárásáig játszható marad.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu