Midnight Suns: megdöbbentő számadat látott napvilágot a játékról! [VIDEO]

A Firaxis Games megerősítette, hogy a Marvel’s Midnight Suns körülbelül 65 000 sornyi hangos párbeszédet tartalmaz majd a játék során.

 

 

Ha hihetünk a fejlesztőknek, a Marvel’s Midnight Suns-hoz körülbelül 65 000 sornyi hangos párbeszédet rögzítettek! A taktikai RPG, amelyben a játékosok Marvel-hősökkel állhatnak össze, december 2-án jelenik meg.

A Midnight Suns középpontjában egy Hunter nevű főhős áll, aki segít majd harcolni az anyjuk, Lilith által felnevelt gonosz erők ellen.

A Firaxis Games fejlesztői nemrégiben egy YouTube-videóban meséltek a játékról. A „Let’s Go! – Special Message From Firaxis” című felvtéelen Will Miller vezető mérnök megemlítette, hogy végül körülbelül 65 000 sornyi hangos párbeszédet készítettek. Ezeket a játékosok a több mint kétórás filmes jelenetekben és a csaták során hallhatják. Arról nem beszélt, hogy ez az alapjátékban található összes hangos párbeszéd száma-e. Ám a játékosok számíthatnak rá, hogy ez a szám emelkedni fog, amint a DLC-karakterek, például a mindig beszédes Deadpool csatlakozik a csapathoz.

Rony Kahana producer emellett utalt néhány, a játékban megírt beszélgetésre is. Elmondta, hogy lesznek párbeszédek az imposztor szindrómáról, a mentális egészségről és a gyermekkori traumákról. Kahana elismeréssel szólt a Firaxis Games tehetséges írói csapatáról is, akik a Midnight Suns történetének életre keltésén dolgoztak.

A játékosok a YouTube-kommentekben kifejezték izgatottságukat a játék miatt.

Megköszönték a Firaxis Games csapatának kemény munkáját is, hogy olyan szeretett Marvel-karakterekkel, mint Vasember, Rozsomák és Doctor Strange, egyedülálló játékélményt hoztak létre.

Érdekes lesz látni a reakcióikat, amint belemerülnek a játék történetébe, ahogy végigkövetik Hunter útját a játék során. Különösen a The Abbey-ben zajló kapcsolatépítő szakaszok tűnnek érdekfeszítőnek. Úgy tűnik, hogy a főhősnek igencsak bonyolult múltja van. Kahana traumáról szóló megjegyzése elég sokszor szóba kerülhet a csapattársaikkal való beszélgetés során.

Korábban a Marvel-játékok története igencsak rázós volt. A közelmúltban ott volt például a Marvel’s Avengers, amely a játékosoktól és a kritikusoktól egyaránt kevésbé jó kritikákat kapott. A Midnight Suns esetében a játékosok eleinte tartottak tőle, hogy szintén nem lesz valami pazar. Különösen a késedelem keltett aggodalmat a körükben. Úgy tűnik azonban, hogy minden egyes trailerbemutatóval változik a széljárás, és sokan remélik, hogy a játék felülmúlja majd az elvárásokat.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu