PlayStation Plus Extra/Premium: fontos játék hagyja ott rövidesen a szolgáltatást, ráadásul teljesen váratlanul!

Miután ezzel a játékkal reklámozta a leginkább az induló szolgáltatását a Sony, elég meghökkentő, hogy jövő hónapban búcsút kell tőle mondania a PlayStation Plus Extra/Premium felhasználóknak.

 

Ahhoz képest, hogy amikor június 13-an elindult a PlayStation Plus Extra és Premium, ezzel a játékkal reklámozták a leginkább a szolgáltatást, továbbá, még a Ubisoft + Classic is csatlakozott a PS Plus-hoz (igaz, nem volt egyértelmű, hogy ez a játék része-e) eléggé meghökkentő, hogy

az Assassin’s Creed Valhalla december 20-án távozik a PS Plus Extra programból.

Az Assassin’s Creed Valhalla tehát ezzel a dátummal teljesen lekerül a PS Plus Extra kínálatából. Ez a felismerés egyenesen a játék PlayStation Store oldaláról derült ki, ahol már a fent említett Extra lejárati dátum szerepel.

Ez egy viszonylag jelentős eltávolítás, tekintve, hogy a Valhalla az év eleji hivatalos bejelentése óta a szolgáltatás egyik kulcsfontosságú játékaként lett kiemelve. A nyílt világú cím emellett szinte az összes, a PlayStation Store-on és azon kívül is megjelenik a szint marketinganyagaiban.

Csak hogy tisztázzuk, amikor az Assassin’s Creed Valhalla a jövő hónapban elhagyja a PS Plus Extra katalógust, az előfizetők már nem tölthetik le és nem játszhatnak vele. Ha bele akarsz merülni az északi kalandba, akkor meg kell venned egy példányt – de legalább mostanában olcsón lehet kapni. Extra tipp: adok-veszek csoportokban már 5000 Ft. körül is meg lehet csípni a használt PS4-es verziót, amelyet (ha már PS5-öd van) ingyen fel lehet frissíteni PS5-re. (Ez egy olyan játék, amelyet szerintünk érdemes fizikálisan is megvenni.)

Érdemes azt is megjegyezni, hogy a Valhalla egy hatalmas játék, így jó eséllyel sok PS Plus Extra-felhasználó már a játék közepén jár. Ha történetesen te is ebbe a helyzetbe kerülsz, akkor még alig egy hónapod van arra, hogy befejezd a dolgot.

Egyáltalán hatással van rád az Assassin’s Creed Valhalla közelgő eltávolítása? Írd meg kommentszekcióban!

Forrás: PushSquare

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu