Starship Troopers: Extermination: kooperatív FPS a Squad fejlesztőitől [VIDEO]

A magyarul Csillagközi invázióként ismert IP-ből újabb játék készül, és ezúttal a Squadot fejlesztő Offworld Industries hozza ezt létre.

 

A Starship Troopers: Exterminationben tizenketten játszhatunk, és bizony az IP stílusa itt is tetten érhető. A játékban a rovarfenyegetés elleni harcban, kooperatívan, belső nézetből ragadhatunk fegyver. Irány egy távoli front a Deep Space Vanguard, a mozgó gyalogság elit különleges alakulatának katonájaként. A hozzánk hasonló osztagokon múlik, hogy a vérszomjas rovarszerű idegenek százai vissza legyenek szorítva, mert így a Föderáció számára vissza lehet szerezni az elveszett kolóniákat. Csak akkor jó a rovar, ha az halott.

Egyetlen katona sem áll egyedül. Amint a hajó földet ér, csak a megbízható Morita rohamlövészpuskánk és a Deep Space Vanguard Troopers társaink tartanak életben, miközben a Valaka bolygó ellenséges felszínét felfedezzük. Érdekes közösen dolgozni a küldetések teljesítése érdekében, de ne feledkezzünk meg a nyersanyagok beszerzéséről, a bázis felépítéséről és annak megvédéséről, és a kimenekítési pontra is érdemes lenne ép bőrrel eljutnunk.

12 játékos négyfős csapatokba verődve védheti meg a bázisát, teljesítheti a célokat, gyűjthet nyersanyagokat, és megpróbálhat megölni minden szembejövő rovart. Három játszható karakterosztály lesz. Válasszunk a támadó, támogató és védekező osztályok közül, hogy a legjobban illeszkedjen a játékstílusunkhoz, és így támogathatjuk a csapatunk többi tagját. Építsünk falakat, tornyokat, lőszerállomásokat és egyebeket a bolygómenti finomítókból szerzett nyersanyagokból. Az osztályfejlődési rendszer segítségével szerezzünk új fegyvereket, felszereléseket és perkeket, hogy a Deep Space Vanguard elit harcosává válhassunk.

Öt egyedi rovartípus lesz. A játék korai hozzáféréses megjelenésekor öt egyedi rovartípus lesz (Drone, Warrior, Gunner, Plasma Grenadier és Tiger Elite). A küldetések során növekvő rovarfenyegetettségi szintek nagyobb és veszélyesebb ellenségeket hoznak a harcba. A hatalmas bejárható terület öt egyedi zónával és a rajalapú harc több száz ellenséges bogárral egy elsöprő bolygóháború érzetét kelti. Vegyük vissza a bázisokat és finomítókat, pusztítsuk el a kaptárakat, és teljesítsük a különböző mellékcélokat, hogy visszaszerezhessük az uralmat. A kommunikáció kulcsfontosságú lesz: a Ping rendszer gyors és egyszerű módot ad a játékosoknak arra, hogy a csapattársaknak felhívják a figyelmét az érdekes pontokra, a célokra, a közeledő ellenségre és egyebekre.

A Starship Troopers: Extermination 2023 során korai hozzáférésben rajtol el a Steamen.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu