[TGA 2022] Korai hozzáférésre készül a Hades II [VIDEO]

A Supergiant Games játéka folytatást kap, de először még nem teljes változatban lesz kapható.

 

A Supergiant Games első folytatása az előző dungeon crawler legjobb aspektusaira épít egy teljesen új, akciódús, végtelenül újrajátszható élményben, amely a görög mítoszok alvilágában és annak a boszorkányság hajnalához fűződő mély kapcsolataiban gyökerezik. Az alvilág halhatatlan hercegnőjeként egy nagyobb, mélyebb mitikus világot fedezhetünk fel, legyőzve az idő titánjának erőit az Olümposz teljes erejével a hátunk mögött, egy olyan elsöprő történetben, amely folytatólagosan bontakozik ki minden kudarcunk és sikerünk kapcsán.

Töltsük meg legendás éjfegyvereinket ősi mágiával, hogy senki se tudjon az utunkba állni. Még erősebbé is válhatunk több mint egy tucatnyi isten áldásával. Apollótól Zeuszig sokuk ismerős lehet majd. Képességeink fejlesztésének szinte korlátlan módja lesz a fejlesztők szerint. Tucatnyi teljesen szinkronizált, életnagyságú karakterrel (köztük rengeteg új arccal és néhány régi ismerőssel) találkozhatunk. Velük új interakciók lesznek, és számtalan egyedi történetbeli eseményt átélhetünk, de ez azon múlik, hogy az utazásunk miképp alakul.

Új helyszínek, kihívások, frissítési rendszerek és meglepetések várnak, miközben újra és újra elmerülhetünk a folyamatosan változó alvilágban, ahol mindegyik „kör” eltérő. Fedezzük fel az Arcana oltár rejtélyeit, szelídítsük meg a boszorkányos lényeket, illetve gyűjtsünk reagenseket a láthatatlan eszközökkel, hogy közelebb lehessünk a célunkdhoz. A különféle fixált upgrade-eknek és az Isten mód visszatérésének köszönhetően nem kell mi magunknak istennek lennünk, hogy megtapasztalhassuk, mit kínál a Hades II, de aki jó tudással bír, a nagyobb jutalmakért egyre nagyobb kihívásokkal küzdhe meg, és így be tudja bizonyítani, hogy valójában mekkora isten is az illető. A Supergiant játékainak védjegye a gazdag, hangulatos megjelenítés és a történetmesélés, mely érzékeny akcióval ötvöződik. Az élénk, új, kézzel festett környezetek, a még simább, valós idejű 3D-s karakterek és a magával ragadó eredeti dalok életre keltik ezt a mitikus világot.

Az eredeti Hades esetében kulcsfontosságú volt a fejlesztőknek a játékosok visszajelzése, ezért megismétlik ezt a folyamatot, ha eljutnak erre a pontra a Hades II fejlesztésében. A játék tehát early accessben rajtol el 2023-ban PC-n (Steam, Epic Games Store).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu