God of War: Ragnarök: idén nem kap már nagyobb bővítést

A Sony Santa Monica Studio nem fog a két ünnep között hozzányúlni Kratos és Atreus kalandjaihoz.

 

A God of War: Ragnarök már közel két hónapja, hogy megjelent PlayStation 5-re és PlayStation 4-re. A játék sikeres lett mind a kritikusok, mind a játékosok szemében, és így a Sony ezt a játékot is könnyedén nevezheti blockbusternek (akármilyen fura is, hogy a cégnek ez a stratégiája), és így természetesen minimum egy évet várni kell rá, hogy PC-n is megjelenjen (ezt az időszakot a korábban a Guerrilla Gameset vezető Hermen Hulst, a PlayStation Studios vezetője említette meg), de addigra itt lesz a New Game+ mód is.

A rövidítve csak NG+-ként nevezett játékmód mostanában egyre több AAA játékban felbukkan. Ennek az a lényege, hogy először játsszuk végig a játékot, majd azt újrakezdhetjük a legtöbb felszerelésünkkel, képességünkkel, ám ezt magasabb nehézségi szinten kell megtennünk. Az új God of Warnak alapból ez nem volt része, de az már biztos, hogy a Santa Monica Studio hallotta az igényeket, ugyanis a stúdió a Twitteren megerősítette, hogy 2023-ban ezt a hiányosságot bepótolják.

Sőt, tavasszal jön a New Game+, úgyhogy március és május között valamikor megérkezhet a frissítés, és ha a szokásokat követik a fejlesztők, a képességeinket, páncélzatunkat, fegyvereinket és egyéb dolgainkat megtartva indul újra a történet. Persze erről a stúdió még nem mondott semmit, ugyanis a megjelenéshez közel fogják csak elárulni, hogy miképp kapja meg Kratos és fia az új játékmódot. Legutóbb a fotó módot kapta meg a God of War: Ragnarök (erről be is számoltunk), illetve pár hibát is kijavítottak (pályáról való kiesés, kiakadások, küldetések előremenetelében felbukkanó akadályok elhárítása…).

Úgyhogy ezzel még érdemes várni. Persze azért azt megkérdeznénk, hogy aki a legnehezebb szinten viszi végig a játékot, akkor ugyanazt a szintet kapja majd? (Trófea tuti lesz, ezt nem vitatjuk… de a kihívás mértéke miben módosul?)

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu