God of War: Ragnarök: világrekordot döntött Christopher Judge beszéde?

A The Game Awardson megtartott beszéde a díjátvétel után olyan hosszú lehet, amire eddig a kategóriában nem volt példa.

 

Először is érdemes tisztázni, hogy Christopher Judge pontosan kicsoda. Nos, az ő hangját hallhattuk a 2018-ban PlayStation 4-re megjelent God of Warban, és a novemberben PlayStation 5-re és PlayStation 4-re kiadott folytatásban, a God of War: Ragnarökben is megőrizte ezt a szerepét a színész, akit magyar viszonylatban főleg a sci-fi sorozatok kedvelő úgy ismerhetnek mint Teal’c, ugyanis a Csillagkapuban (angolul Stargate SG-1) őt alakította.

Amikor Judge mikrofont ragadt, hosszúnak tűnhetett a mondanivalója, de azért ne feledjük, hogy lassú ritmusban beszélt, és gyakran hosszabb szüneteket tartott két gondolatmenet között. Kitért a családjára, a barátaira, illetve értelemszerűen a Sony Santa Monica Studiora, a játék fejlesztőire. Tehát tipikus beszédről van szó, ami viszont meglepően hosszú lett a lassabb előadásmód jóvoltából (ha improvizált a beszéd, akkor ez még érthető is, ha pedig nem, akkor igazán trükkös, amit Judge művelt).

A The Game Awards Twitter-fiókja (ezt nagy eséllyel a show producere és műsorvezetője, Geoff Keighley kezeli) ezt írta: „Bízzuk Kratosra, hogy világrekordot állítson fel. A történelem leghosszabb díjátadói köszönőbeszédét Greer Garson színésznő mondta az 1942-es Oscar-gálán, ahol öt perc harminc másodpercig beszélt. Christopher Judge beszéde a The Game Awards-on hét perc ötvenkilenc másodperc volt. Ideje hívni a Guinness Rekordok Könyvét!”

Az öt és fél perchez képest a nyolc perc majdnem másfélszeres hossznak bizonyul, de azért Garson más korszakban (ráadásul a második világháború kellős közepén, igaz, nem hadműveletileg érintett területen!) mondta el, mit is érez. Ettől függetlenül Judge eredményét nem szabad lebecsülni, de aztán nehogy egy trendet indítson a színész, mert ha tíz perces monológokat hallunk (ráadásul éjszaka az időzónabeli eltérések miatt!), az piszkosul unalmas lehet.

A Guinness Rekordok Könyve még nem reagált a The Game Awards felvetésére.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu