BREAKING: a Netflix elkaszálta az 1899-et csupán egyetlen évad után!

MOZI HÍREK – Az utóbbi idők egyik leghangulatosabb sorozata, az 1899 nem kapja meg a várva várt folytatást a Netflixen.

 

 

Az 1899 nem kap második évadot a Netflixen. A hírt a sorozat társalkotója, Baran bo Odar erősítette meg a hivatalos Instagramján megosztott nyilatkozatán keresztül. A rajongóknak írt levelet Odar párja és a sorozat társalkotója, Jantje Freise is aláírta.

„Nehéz szívvel kell közölnünk veletek, hogy az >>1899<< nem lesz megújítva” – írta Odar. „Szerettük volna befejezni ezt a hihetetlen utazást egy második és harmadik évaddal, ahogyan azt a >>Sötétség<<-gel tettük. De néha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan terveztük. Ilyen az élet.”

„Tudjuk, hogy ez rajongók millióinak fog csalódást okozni. De szívből szeretnénk megköszönni, hogy részesei lehettetek ennek a csodálatos kalandnak” – folytatódik a közlemény. „Szeretünk titeket. Soha ne felejtsétek el.”

A Netflix egyelőre nem kommentálta az esetet, így nem ismerjük a pontos okokat, hogy mi vezetett a sorozat törléséhez.

A sorozat, amely egy csoport bevándorlót követ egy hajón, akiknek egy sor rejtélyes eseménnyel kell szembenézniük, 2022. november 17-én debütált a streameren. A nemzetközi produkció az első héten a Netflix top 10-es listáján a 2. helyen tört be, csak A korona 5. évada előzte meg. Négy nap alatt az széria mintegy 79,27 millió órányi nézettséget gyűjtött. Ráadásul remek kritikákat kapott: mi is kifejezetten szerettük.

A sorozat Adar és Friese előző sorozatának, a Sötétségnek („Dark”) a folytatásaként szolgált, amely a Netflix számára mérföldkőnek számító nemzetközi áttörés volt. Annak első epizódjai 2017-ben debütáltak. A három évadon át tartó széria sikere után Friese és Odar átfogó szerződést kötött a Netflixszel. Ez volt az első ilyen jellegű megállapodást a streamingszolgáltató európai jelenlétében. Az 1899 volt az első projekt, amely ebből a megállapodásból született.

Forrás: Instagram

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

baranboodar 🜃 (@baranboodar) által megosztott bejegyzés

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu