Neil Druckmann a The Last of Us 3 fejlesztésére utalt volna?!

A Naughty Dog társelnöke, Neil Druckmann az HBO sorozatának promóciója közben elejtett egy arra utaló megjegyzést, hogy készülhet a The Last of Us 3.

 

 

Neil Druckmann, a Naughty Dog társelnöke, nemrég utalt a The Last of Us 3-ra egy interjúban. Ebben amúgy a Sony kasszasiker-franchise alapján készülő HBO-sorozatot népszerűsítette. A The Last of Us franchise hatalmas sikert aratott a Sony és a PlayStation márka számára. Mindkét eddig megjelent játék szinte általános elismerést kapott és több millió példányban kelt el. Ez a siker az egyik fő oka annak, hogy az HBO úgy döntött, elkészít egy tévésorozatot, amelynek első évada az eredeti játékot adaptálja.

Az HBO sokat fektetett a The Last of Us tévésorozatba, és mivel maga Neil Druckmann is részt vesz a fejlesztésében, jó esélye van arra, hogy az egyik legjobb, leghűbb játékadaptáció legyen.

A The Hollywood Reporternek nyilatkozva Druckmann nem erősítette meg a Last of Us 3-at, de azt mondta: „Azt hiszem, van még mit mesélni”. Úgy tűnik, ez egy utalás arra, hogy a Last of Us 3 készülhet, bár az is lehetséges, hogy valami másfajta Last of Us játékra célzott. Azt mondták, hogy a The Last of Us többjátékos játéknak saját története lesz, így előfordulhat, hogy erre gondolt. Ugyanakkor ez valószínűtlennek tűnik.

Bennfentes beszámolók és kiszivárgások azt sugallták, hogy a Naughty Dog a The Last of Us 3 egyik következő projektjeként dolgozik. Druckmann visszautasította ezeket a pletykákat, de figyelembe véve a franchise sikerét, nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy a Naughty Dog lemondana róla.

Jelenleg persze a The Last of Us többjátékos játékon van a hangsúly, és vannak olyan pletykák, hogy a stúdiónak van még valami más projektje is, de a Last of Us 3 lenne potenciálisan a következő megjelenés, miután ezek a játékok piacra kerülnek.

Megbízható kiszivárogtatók szerint a The Last of Us 3 aktív fejlesztés alatt áll a Naughty Dognál. Ám elképzelhető, hogy még évekbe telik, mire a rajongók bármit is láthatnak róla. Addig is várhatjuk az HBO sorozatának premierjét. Meg persze több információt a Last of Us multiplayer játékról, és az esetleges leleplezést a Naughty Dog következő egyjátékos játékáról.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu