A PS Plus Extra és Prémium most hatalmas kedvezményekkel érhető el, de van egy csúnya bökkenő!

Bár a PlayStation Plus Premium és Extra hatalmas kedvezményekkel érhető el, de az érdeklődőknek egy hatalmas bökkenővel kell tisztában lenniük.

 

A PlayStation Plus Prémium és Extra szintjei hatalmas kedvezménnyel elérhetők, de van egy nagy buktató, mivel az ajánlat nem minden felhasználó számára elérhető. A PS Plus Extra és Prémium tagok az Essential szint minden funkcióját megkapják, valamint hozzáférést kapnak a több száz PS5-ös és PS4-es játékból álló katalógushoz.

A Prémium tagok még több előnyt kapnak, mivel a felhasználók felár nélkül játszhatnak kiválasztott PS1, PS2 és PSP címekkel. Emellett az előfizetők PS3-játékokat streamelhetnek, és időre korlátozott, általában egytől öt óráig terjedő próbaverzióként letölthetnek válogatott címeket. Az Extra és a Prémium is többe kerül, mint egy normál PS Plus-előfizetés, de a Sony hatalmas kedvezményeket kínál a felhasználóknak ezeken a magasabb szinteken.

A PlayStation-tulajdonosok mindössze 24.000 Ft-ért (az USA-ban 79,99 dollárért) szerezhetik be az 1 éves PS Plus Premiumot, ami hatalmas, 33%-os kedvezmény a 36-000 Ft-os (az USA-ban 119,99 dolláros) normál árhoz képest. A Sony még nagyobb kedvezményt kínál az Extra szintre, mivel az egész évre 18.000 Ft-ért (az USA-ban 59,99 dollárért) érhető el, így a felhasználók 40%-os kedvezményt kapnak a 30.000 Ft-os (99,99 dolláros) normál árból. Az Extra és a Premium három hónapos opciói is akciósak, így a játékosoknak remek lehetőségük van arra, hogy bármelyikre hatalmas kedvezménnyel előfizetjenek.

Van azonban egy nagy bökkenő, mivel ez az ár csak az új tagok számára érhető el.

Tehát a PlayStation Plus Black Friday akciójával ellentétben a meglévő Extra és Premium előfizetők nem tudják kihasználni ezt az akciót, hogy sokkal olcsóbban meghosszabbítsák előfizetésüket. Másrészt ez az ajánlat lehetővé teszi a PS Plus Essential tagoknak, hogy kedvezményes áron frissítsenek a magasabb szintek egyikére. Az akciót kihasználni kívánó vásárlóknak figyelembe kell venniük, hogy ezek az ajánlatok január 13-án járnak le, így körülbelül hét napjuk van a döntésre.

A PS Plus Extra és Premium tagok a meglévő játékkatalógus mellett minden hónapban új címeket kapnak, a Far Cry 5, a Judgment, a Yakuza: Like a Dragon és Middle-Earth: Shadow of War 2022 decemberében csatlakozik. A tagok a WWE 2K2-vel is játszhatnak, bár a játéknak csak a PS4-es változata érhető el a szolgáltatás részeként.

A Sony még nem fedte fel a hónap Extra és Prémium kínálatát, de a 2023. januári ingyenes PS Plus-játékok már elérhetőek a tagok számára. A felhasználók most letölthetik a Star Wars Jedi: Fallen Order, az Axiom Verge 2 és a Fallout 76 játékokat ingyenesen, a Fallout 76 az egyetlen olyan cím a listáról, amelynek nincs natív PS5-ös verziója.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu