Dead Island 2: itt a vadonatúj trailer, egy vadonatúj karakterrel! [VIDEO]

A Dead Island 2 kiadott egy új „Meet the Slayers” trailert, melyben egy Ryan nevű fazon: egy „egzotikus táncos” és játszható karakter mutatkozik be a készülő játékban. A játék a fejlesztő Techland régóta várt, 2011-es eredeti folytatása, amely egy régi, hatásos traileréről vált híressé.

 

A Deep Silver kiadó által készített folytatás élesen elfordult attól a komor tónustól, amit az eredeti talán több humorral és egy majdnem ugyanolyan emlékezetes trailerrel próbált felidézni.

A Dead Island 2 az eredetinél is akciódúsabb tombolás lesz, és az új karakterek, mint például Ryan, sajátos tulajdonságokkal és képességekkel fognak rendelkezni. Ryan különösen egy tankos fickó, és még ha nem is igazi tűzoltó, de sportos és kemény, olyan képességekkel, mint a

Retaliation: Ryan mérsékelt erőfokozatot kap, amikor blokkolást vagy kitérést használ egy támadás elkerülésére.
Seesaw: Ryan visszanyeri az életerejét, amikor leüt egy zombit.
Ezek a képességek nem éppen egy tűzoltóhoz vagy egy egzotikus táncosnőhöz illenek, de egyértelmű, hogy a fejlesztők honnan indultak, amikor a tervezett felépítéséről volt szó.

  • Fedezd fel a HELL-A-t – A Dead Island 2 egy izgalmas pulp-utazás során végigvezeti a játékosokat az Angyalok Városának legikonikusabb, immár horrorral megfestett helyszínein, Beverly Hills zöldellő külvárosától a Venice Beach furcsa sétányáig.
  • Brutális közelharci homokozó – A harc a lehető legintenzívebb, zsigeri és véres első személyű élményt nyújtja, rengeteg fegyverrel és brutálisan taktikus lehetőséggel, hogy átrágd magad a zombihordákon. Akár szeletelsz, zúzol, égetsz vagy tépsz, azt akarjuk, hogy igazán érezd.
  • Légy te a végső zombiölő – Hat karakter közül választhatsz, mindegyiknek egyedi személyisége és dialógusai vannak. Minden egyes Slayer képességeit teljes mértékben testre szabhatod, vadonatúj képességrendszerünkkel azonnal újraspecifikálhatod és kipróbálhatod a legőrültebb buildeket.

A Dead Island 2 az eredeti, 2014-es bejelentés óta készül. A játék bejelentése óta eltelt közel 10 év alatt a projekt legalább kétszer váltott fejlesztőt, mielőtt végül a Dambuster Studiosnál kötött ki. Most a játék reménybeli megjelenése valamikor idén áprilisban várható. A Dead Island 2 2023. április 28-án jelenik meg Windows PC-re (az Epic Games Store-on keresztül), Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Ryant a Meet the Slayers trailerben itt nézheted meg:

Forrás: NicheGamer

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu