Dave Bautista azt állítja, akár ingyen is dolgozna újra Denis Villeneuve rendezővel!

MOZI HÍREK – A színész Dave Bautista, aki immár három különböző filmben dolgozott együtt Villeneuve-vel, csak dicséni tudta a rendezőt, kijelentve, hogy szívesen dolgozna vele újra.

 

 

Dave Bautista egy olyan színész, aki világszerte rajongók millióinak tiszteletét vívta ki magának a több elismert filmben végzett, elkötelezett munkájával, és a lista csak tovább bővül. Amilyen szimpatikus, olyan szorgalmas, és szereti is meghálálni, amikor másoknak is megadja a neki járó elismerést. Bautista kizárólag abszolút, kendőzetlen csodálattal tud nyilatkozni a rendező Denis Villeneuve-ről, és egy szempillantás alatt újra dolgozna vele.

A GQ-nak adott interjújában Bautista, aki eddig Villeneuve-vel a Szárnyas fejvadász 2049 (2017) és a Dűne (2021), illetve a közelgő folytatás, a Dűne: Második rész (2023) című filmeken dolgozott, arról beszélt, hogy a rendező segített neki határozottan túllépni a vélt határain, és felismerni valódi potenciálját, mint komoly és sokoldalú színész.

„Ha én lennék az első, akit Denis [hív szerepelni], kib*szottul ingyen csinálnám… Azt hiszem, így tudnám meg, mennyire jó vagyok. A legjobbat hozza ki belőlem. Más fényben lát engem, látja azt az előadót, aki lenni akarok. Talán így oldom meg a rejtélyt.”

Mivel Villeneuve továbbra is a modern sci-fi mozi határait feszegeti, és magával ragadó, a nagyvászonra szánt filmes remekműveket alkot, nem csoda, hogy Bautista lemondana a fizetésről, hogy ismét alatta dolgozhasson. A színész nemrégiben arról beszélt, hogy szeretné tisztelettel lezárni a Marvel A galaxis őrzői-franchise-ban játszott Drax karakterének történetét. Ezután olyan drámaibb szerepeket vállalna amelyekkel színészként többet érhet el. Ahelyett, hogy a The Rock-féle giccses-akciós irányt választaná, inkább teljes mértékben a bensőségesebb szerepekre koncentrálna.

Olyan filmekre vágyik, amelyek a színészek vállára helyezik a legnagyobb súlyt a csúcsminőségű CGI és akciójelenetek helyett. A jelenlegi teljesítményével, különösen a legutóbbi szerepeivel, a Kopogás a kunyhóban (2023) és a Tőrbe ejtve: Az üveghagyma (2022), és Hollywoodban szerzett kiváló hírnevével, nyugodtan kijelenthetjük, hogy Bautista előtt valószínűleg csak lehetőségek széles útja áll.

Forrás: CQ

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu