Túl alacsony az érdeklődés a Deathverse: Let It Die iránt, jön az újratervezés

A Supertrick Games és a GungHo Online Entertainment visszaviszi a tervezőasztalra a free-to-play multiplayer túlélő akciójátékát.

 

Bár még több mint fél év van az ideiglenesnek mondott szünetig, azért az elgondolkodtató, hogy mennyi idő után történt a bejelentés. A játék PlayStation 5-re és PlayStation 4-re szeptember 28-án, PC-n Steamre pedig október 5-én jelent meg, tehát negyed éven belül már problémás, hogy mennyire nincs érdeklődés. A játék pénzneme, a Death Metal február 7-étől nem lesz megvásárolható, de a már birtokunkban levő összeget a felfüggesztésig, július 19-éig elkölthetjük. A második szezon menetrendszerűen jön, ám a harmadik évad új tartalmai csak részben jelennek meg.

Íme a Supertrick Games közleménye: „Nagyon köszönjük, hogy folyamatosan támogatjátok a Deathverse: Let It Die-t. Hihetetlenül hálásak vagyunk mindenkinek, aki élvezi és gazdagítja a játékot és a közösséget. Kétségtelen, hogy játékunk elindítása óta tapasztaltunk néhány kihívást, különösen a játékon belüli partnerkereső és a lag tekintetében. Mélységesen elnézést kérünk ezekért a problémákért, amelyek kellemetlenséget okozhattak játékosainknak. Bár különböző megoldásokkal próbálkoztunk bizonyos fokú sikerrel, nem tudtuk megoldani az alapvető problémákat. Ennek eredményeképpen a fejlesztői és üzemeltetési csapatok úgy döntöttek, hogy ideiglenesen felfüggesztik a játék szolgáltatásait, amíg újrafejlesztjük a Deathverse: Let It Die-t.

Nehéz döntés volt ez számunkra, azonban úgy gondoljuk, hogy a játék jelentős fejlesztésekkel történő újbóli kiadása lehetővé teszi, hogy a jelenlegi játékosok mellett egy szélesebb közönség is élvezhesse a játékot. Figyelembe véve, hogy mennyi időbe telik egy játék fejlesztése (és hogy véges számú játékot lehet készíteni egy életen át), ebben a szakaszban lehetetlen megmondani, hogy ez volt-e a helyes döntés. De mi szeretjük ezt a játékot, és büszkék vagyunk arra, hogy együtt, csapatként fejlesztettük. Ezért úgy gondoljuk, hogy ez a lehető legjobb döntés ebben a pillanatban. Mindent megteszünk az újrakiadás előkészítéséért, hogy a jelenlegi közösségünk a jövőben még több új játékos mellett élvezhesse a játékot. Nagyra értékeljük megértéseteket és támogatásotokat,” írta a stúdió.

Kiemelnénk, hogy három hónap alatt jutottak ide. Ez elképesztő!

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu