Deborah Ann Woll őszintén beszélt a The Punisher sztárjával, Jon Bernthallal való munkakapcsolatáról

MOZI HÍREK – Deborah Ann Woll részletezte a The Punisher-beli Jon Bernthallal való kapcsolatát, és azt, hogy a színész hogyan segített neki jobbá alakítani a jeleneteket.

 

Miután mellette játszott a Daredevil 2. és a The Punisher 1. évadában, Deborah Ann Woll, aki mindkét Marvel Netflix-sorozatban Karen Page-et alakította, arról beszélt, hogy milyen volt együtt dolgozni Jon Bernthallal, aki az utóbbi sorozat címszereplőjét alakította.

Woll nem győzött áradozni arról, milyen volt Bernthallal dolgozni, aki a The Punisher szerepének legdirektebb és legkönyörtelenebb változatát játszotta. Bár Bernthal elkötelezett és intenzív színész, Woll egyértelművé tette, mennyire élvezték a közös munkát.

Az Inside of You interjú során Woll beszélt a Bernthalral való kapcsolatáról a közös munka során. „Csak a kapcsolatunkról tudok beszélni. Támogató volt. Felemelt engem. Mindig arról beszélt, mennyire izgatott, hogy velem dolgozhat. Hogy mennyire szerette volna, ha átmegyek és együtt dolgozom vele a The Punisherben. A jövőben is szívesen dolgoznánk együtt más dolgokon. Nagyon szeretem és tisztelem Jont.” Woll ezután őszintén beszélt Bernthal nyitott hozzáállásáról a jelenetekhez. „John elolvas valamit, és azt mondja majd: ‘Oké, ő jó, de miért adnék neki fegyvert?’ Erre te azt mondod: ‘Ó! Miért adna neki fegyvert?’. És hirtelen azt mondod: ‘Ó, igen, ennek semmi értelme!’ Aztán hirtelen van egy órád a forgatáson, amikor próbálod kitalálni, hogy mit csinálj helyette, mert Jon túl jó abban, amit csinál.”.

Annak ellenére, hogy Frank Castle a közönség számára vitathatatlanul az egyik legfélelmetesebb ismert bűnöző hírében áll, Page azon kevesek közé tartozott, akik megismerhették az igazi arcát és valódi szándékait. Ezért állt mindig mellette, amikor jogi bajba került. A jó kapcsolat azokkal az emberekkel, akikkel együtt dolgozol, kulcsfontosságú szerepet játszhat abban, hogy a műsorok olyan jól működnek, ahogyan működnek. Egyértelmű, hogy Woll és Bernthal jó kapcsolatot alakítottak ki, amikor együtt dolgoztak, ami segített nekik abban, hogy olyan jól játsszanak egymás ellen, ahogyan azt a Daredevilben és a The Punisherben tették.

Bernthal az elmúlt évtizedben a modern keményfiúk egyikeként emelkedett a ranglétrán. Az első áttörő szerepétől Shane-ként a The Walking Deadben, Jordan Belfort drogdílerének eljátszásán át A Wall Street farkasa című filmben, egészen addig, hogy a rajongók szerint a legjobb alakítást nyújtotta a Marvel antihőseként, Frank Castle-ként A bosszúállóban. Ennek köszönhetően Bernthal olyan népszerűbb filmekben kapott kiemelkedő szerepeket, mint a Ford kontra Ferrari, a Baby Driver és a Newark sok szentje. Bár nem mindegyik projekt kapott egyöntetűen jó fogadtatást, Bernthal alakításait sosem tartották a probléma részének.

Mivel Bernthal a pletykák szerint Castle-ként tér vissza az MCU-ban, sokan kíváncsiak arra, hogy ugyanabban a környezetben lesz-e, vagy másképp tervezik felhasználni őt. A karaktert az különbözteti meg a többi Marvel-karaktertől, hogy szívesen öl meg olyan embereket, akik fenyegetést jelentenek. Vajon az MCU családbarátabbá teszi majd a karakterét? Ha igen, akkor lehet, hogy érdekükben állna, hogy visszahozzák vele Woll Karen Page-jét, hogy hozza ezt az optimizmust, ahogy a Netflix tette.

A The Punisher jelenleg a Disney Pluson streamelhető.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu